00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

otišao mlad život

OVAKO SU HRVATSKI MEDIJI PONIŽAVALI KIKU Smetala im njena popularnost, a reči koje su joj tada uputili su bile JEZIVE

Stars -

Srpska jutjuberka Kika, koja je prethodnih mesec dana bila u žiži interesovanja javnosti zbog svađe sa Bakom Prasetom u jutarnjem programu "Prve" , objavila je svoju prvu pesmu koja je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih u regionu.

Međutim, i pored velikog broja pregleda, pesma ima dvostruko više "dislajkova" nego "lajkova", te je na hrvatskom portalu "Index.hr" objavljen tekst o Kiki pod naslovom: “Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke”.

- Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme na internetu - navodi ovaj hrvatski portal, koji uz to navodi da je upravo svađa Kike i Bake Praseta razlog zašto je Kika dobila veći broj "dislajkova" nego "lajkova".

- Ona je glavna junakinja drame s najpopularnijim balkanskim jutjuberom Bakom Prasetom, koji ju je brutalno izvređao u više navrata. Fanovi Bake Praseta, kojih ima više od milion, navalili su na ‘dislajk’ dugme na Jutjubu, pa Kika i njena rep pesma ovih dana obaraju rekorde - zaključuje hrvatski portal.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track