00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

TUGA

POTRESNA PORUKA DEČKA TRAGIČNO PREMINULE JUTJUBERKE KIKE (22): Zbogom, bebo moja VIDEĆEMO SE OPET

Stars -

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je sinoć samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda na Obilićevom vencu.

Od Kirstine se oprostio njen dečko Marko potresnim rečima na svom Instagram profilu. Naime, on je objavio video snimak uz opis:

- Zauvek bebo moja, videćemo se opet - napisao je Marko.

Kristina Kika Đukić, influenserka, Uviđaj, policija
foto: Privatna Arhiva, Dado Đilas

Inače, kako Pink.rs saznaje, jutjuberka je izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Telo je pronađeno oko 23:40 sati. Nema tragova nasilne smrti. Po nalogu tužioca telo je preneto na obdukciju gde će biti utvrđen uzrok smrti. U sobi su pronađene određene materije (lekovi i opijati), koje će biti veštačene.

Smrt je potvrdila i Kristinina majka na društvenoj mreži Instagram.

- Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti - napisala je utučena majka preminule jutjuberke.

Kristina Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal je imao 700.000 pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu. Posle njene smrti, prijatelji i drugi jutjuberi ostavljaju brojne poruke na društvenim mrežama, kojima se opraštaju od Kike.

Kristina Kika Đukić
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track