00:46

INFLUENSERKA KIKA PRONAĐENA MRTVA U STANU! Vest o tragediji objavljena na njenom Instagramu

PREMINULA JUTJUBERKA

PRATIOCI LINČOVALI BAKU PRASETA NA MREŽAMA! Strašne uvrede na račun JUTJUBERA, pljušte psovke i pretnje: Kako ćeš sada da živiš?

Stars -

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (22) izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Kristina je u žižu javnosti dospela pre dve godine zbog brutalnih svađa sa Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase, koji je danas saopštio da će o jutjuberki govoriti u novom klipu koji sprema.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Tik Tok

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju raspravu koja je probila granice Jutjuba i preselila se na male ekrane.

Danas, nakon njene smrti, nižu se komentari na fotografijama Bake Praseta. Pojedini pratioci Bogdana nazivaju "ubicom" i pitaju ga "da li je sada srećan".

Kristina Kika Đukić, Baka Prase
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

"Jesi li sad zadovoljan smeće jedno, sva ova s*anja su potekla od tebe. Ti si jedan ljudski odron", "Majmunčino raspala, maltretirao si Kiku a ona se ubila sada", "Otac ti je sveštenik, zar te nije nimalo odgojio jade jadan", "Monstrum", "Kako ćeš sada da živiš kad znaš da si se u*srao Kiki u život", samo su neki od komentara, "Jel ti sad drago mentolčino, kako ćeš spavati noćima", "Crkini, molim te", "Sram te bilo, devojka se ubila zbog tebe", samo su neki od komentara.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

BAKA PRASE ŠOKIRAO: Jutjuber nakon skandala o EKSPLICITNOM FILMU, objavio šok snimak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track