VREĐAJU MRTVU KIKU NA MREŽAMA: Kareluša pobesnela: U šta će vam se DECA pretvoriti, i dalje napadaju još BOLESNIJE I BIZARNIJE
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

UŽAS

VREĐAJU MRTVU KIKU NA MREŽAMA: Kareluša pobesnela: U šta će vam se DECA pretvoriti, i dalje napadaju još BOLESNIJE I BIZARNIJE

Stars -

Juče je kao bomba odjeknula vest da je influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić sebi oduzela život. Kako su njeni prijatelji i saradnici govorili, ona je dugo bila žrtva digitalnog nasilja, koje ne prestaje ni nakon što je Kika sebi oduzela život.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Instagram

Ovim povodom, oglasila se pevačica Jelena Karleuša koja je besna zbog ovakvog ponašanja mladih:

- Devojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada, ovog puta još bizarnijeg i bolesnijeg oblika. Da užas bude veći, ovakve i mnoge druge komentare napisala su deca! Deca od samo 12-13 godina. To deca sama nisu smislila, deca su to naučila od skotova zvanih roditelji. Ako su ova deca ovakva sada u šta će se pretvoriti kada odrastu?! Kao javna ličnost sa najvećim brojem pratilaca na ovim prostorima, zahtevam da se roditelje ove dece pronađu i kazne! Njihova deca su njihovo sramno ogledalo - napisala je Karleuša i objavila sliku užasnih komentara koji ne prestaju da se nižu na Kristininom Instagram nalogu.

Jelena Karleuša, Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Kika je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, a policija je pored tela pronašla lekove i opijate, kako su preneli domaći mediji.

Na Tik Toku se pojavio i strašan snimak razgovora Kike i saigrača tokom igre "Counter Strike", kojim kao da je najavljivala suicid.

- Nexa?

- Kika?

- Je l' voliš svoj život? - pitala je Kika saigrača.

- Obožavam - odgovorio joj je on i uputao: "Što?"

- Je l' bi mi došao na sahranu? - glasio je njen odgovor.

Kristina Kika Đukić
foto: Printscreen/Instagram

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:44

ESTRADA NA SAHRANI MILUTINU MRKONJIĆU: Jelena Karleuša u suzama ČVRSTO ZAGLILA BEKUTU, Mirko Kodić neutešan TUGA NA NOVOM GROBLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track