GOCA I ZLATA OTKRILE: Pijane smo igrale ispred SKUPŠTINE! Parkiramo JUGIĆA i odvrnemo muziku!
Foto: ATA Images

URNEBESNO

GOCA I ZLATA OTKRILE: Pijane smo igrale ispred SKUPŠTINE! Parkiramo JUGIĆA i odvrnemo muziku!

Stars -

Goca Božinovska i Zlata Petrović decenijama unazad su najbolje prijateljice, a sada su progovorile o detaljima iz prošlosti koji su mnoge nasmejali.

Zlata Petrović, Goca Božinovska
foto: Printscreen/Ami G show

Popularne pevačice su u emisiji "Ami Dži šou" ispričale anegdote koje su zajedno doživljavale, a i same su se jedva suzdržavale da ne prasnu u smeh.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Ami G show

- Mi smo uživale u vašim godinama. Uživajte trista na sat, nema tih godina, one se više ne vraćaju. Trista na sat se živelo, skromno, fino, ali živelo se! - počela je Zlata, a potom dodala da je Božinovska uvek važila za lepšu u društvu.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Pink

- A moja Gordana, ceo život žena violina. A ja za njom kao patuljak ceo život. Ona sedi pored jednog čoveka, kao sardine smo napakovani. I ona s njim priča i smeška se. Nije prošlo pola sata, ona mene za ruku i kaže: ''Bežimo!'' Kaže: ''Ovaj neki ludak, svašta će da nam radi!'' Ja kažem: "Ma sedi, bre", glumim heroja. On ode u ve-ce i ona me uhvati za ruku i mi bežimo, jedva se izvlačimo, a kada ga je ugledala ispred toaleta, viknula je: "Ne bežimo! Ne bežimo!'' - ispričala je Zlata kroz smeh, dok se Goca ubacila:

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

- Prvo je lepo pričao, a onda je u momentu prebacio: ''Nigde vi ne idete!'' Kako kažu, njih dve su uvek bile dovoljne jedna drugoj i sjajno su se zabavljale i kada se noćni provod završi.

Goca Božinovska
foto: Printscreen

- ''Nana'' i "Duga" su zadnja stanica posle provoda. Zlata je tada kupila "jugića" malog... I idemo mi iz noćnog života, koliko su to bila lepa vremena... Stanemo ispred Skupštine, ona se parkira, pustimo muziku, izađemo iz kola, igramo, pustimo pesmu koja nam se dopada. Mi nastavljamo s provodom. Svaki vikend smo radile i onda nedeljom sve što zaradimo damo muzičarima. U ponedeljak ostanem bez dinara - ispričala je Goca.

Goca Božinovska, Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:14

PRVI SNIMCI IZ VILE U SURČINU! Mirko Šijan i Zlata NAJVESELIJI , zaigrali uz OVAJ HIT, SVE PRŠTI PORED bazena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track