BOJANA ZA 2 I PO MESECA SMRŠALA 15 KG! Posle porođaja imala 71 KG, vežba s bebom Mitrom i sad ima 56! OVO JE NJEN JELOVNIK
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

dovela liniju do savršenstva

BOJANA ZA 2 I PO MESECA SMRŠALA 15 KG! Posle porođaja imala 71 KG, vežba s bebom Mitrom i sad ima 56! OVO JE NJEN JELOVNIK

Stars -

Bojana Ristivojević je dva i po meseca posle porođaja smršala 15 kilograma! Voditeljka kaže da je liniju uspela da vrati do savršenstva samo zahvaljujući ćerki Mitri.

- Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo odmorim jer sam imala carski rez, ali ja to uopšte nisam poštovala. Nosila sam je stalno i bila sam u pokretu. Dobila sam mišiće zbog Mitre, ali sam i smršala, zato što mi je ona kao neki teg od pet kila - priča Bojana s osmehom.

Bojana Ristivojević
foto: Pritnscreen

- Podižem je više puta na dan. Radimo nekoliko vežbi zajedno. Njoj je to veoma simpatično, zabavi se, a ja mršavim, tako da je to veoma korisno za obe. Pored toga što kod kuće trenira s naslednicom, voditeljka ide i u teretanu.

- Krenula sam u teretanu, ali ne idem redovno, već kada imam vremena. Pomalo vežbam. Trener kaže da treba još jače zbog toga što i dalje imam višak kilograma, ali ja sve radim postepeno jer mi tako prija. Bojana nam je i priznala i koliko se ugojila tokom trudnoće.

Bojana Ristivojević
foto: Printscreen/Instagram

- Za devet meseci nabacila sam 15 kilograma, što uopšte nije strašno. Neke se ugoje mnogo više, tako da sam zadovoljna. Lepa plavuša kaže da nikad nije bila na strogim dijetama, već je uvek priželjkivala koji kilogram više!

- Uvek sam želela da se ugojim, jela sam sve i svašta da bih nabacila neko kilo. Jela sam brzu hranu, a nisam se ugojila, ali sam dobijala bubuljice... Zato izbegavam brzu hranu, ne prija mi, odmah imam problem sa kožom lica. Mnogi u dijetama savetuju da se jede riba, ali meni, iskreno govoreći, ne prija. Pre trudnoće sam je često jela, ali u trudnoći ne jer mi nije prijala, a ni sada mi se ne sviđa - kaže Bojana i dodaje da je više puta na dan.

- Nisam imala neku posebnu dijetu, niti sam se konsultovala sa nutricionistom. Jedem često, ali pomalo, imam pet-šest obroka. Užina mi bude jabuka, badem, breskva... Ubrzala sam metabolizam, pa i ne mogu mnogo da se ugojim, već samo mršavim.

Bojana Ristivojević, Dijeta
foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

ŠTA JEDE BOJANA

Doručak: Muslim sa čija semenkama, banana, kivi, malo badema, malina, brusnica. Sve to prelijem vodama.

Ručak: U poslednje vreme stalno jedem supu sa knedlama i povrćem, to mi je omiljeno.

Večera: Meso i salata.

TRIK SAVET: Izbacite mleko i zamenite ga jogurtom. Ne jedem ni hleb.

paradajz, krastavac, salata
foto: Profimedia

kurir.rs/hit

Bonus video:

00:08

VODITELJKA 2 MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Bojana Ristivojević fotkala se u TOPU i pokazala stomak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track