BOGDAN I JA UŽIVAMO U NAŠEM ODNOSU: Ceca Ražnatović iskreno o prstenu i veridbi, a jedino ju je ovo rastužilo u 2021!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORILA DUŠU

BOGDAN I JA UŽIVAMO U NAŠEM ODNOSU: Ceca Ražnatović iskreno o prstenu i veridbi, a jedino ju je ovo rastužilo u 2021!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović govorila je o tome kako će ove godine provesti novogodišnju noć, o putovanjima koja je čekaju početkom sledeće godine, odnosu sa emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, ali i o bolnim gubicima svojim kolega i prijatelja.

Pevačica u emisiji ''Ekskluzivno'' kaže da će Novu godinu dočekati sa svojom porodicom.

Ceca Ražnatović
foto: ATA images

- Ja ću ovu Novu godinu dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - rekla je Ceca i dotakla se planiranih putovanja u 2022. godini.

- Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika - kaže Ražnatovićeva, a o bolnim gubicima je poručila:

Bogdan Srejović
foto: Ana Pauković

- Zadnje dve godine su nam svima turbulentne i ogromne su oscilacije. Dešavale su se ljudima i lepe stvari, ali mnogo i tužnih. Nekoliko mojih kolega nas je napustilo i to su za sve nas bila neprijatna iznenađenja. Mnogo ljudi koje sam poznavala umrlo je od korone i jedva čekam da ovo ludilo prođe i nadam se da će uskoro to i da se desi, stvarno je dosta - kaže Ceca.

Pevačica je progovorila o odnosu sa Bogdanom, skupocenom prstenu i navodnoj veridbi.

- To su budalaštine, Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - istakla je Ceca za "Ekskluzivno".

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:28

CECA I BOGDAN PODELILI INTIMNI TRENUTAK: Ovako poznati par uživa u ljubavi dok ima peva Oliver Mandić! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track