SPAVAŠ LI MIRNO DIDI DŽEJ? Ilma Karahmet glavna zvezda na žurki svetskih dizajnera u Milanu! Zaradila BRDO LOVE!
Foto: Ilma Karahmet

SVETSKA A NAŠA

SPAVAŠ LI MIRNO DIDI DŽEJ? Ilma Karahmet glavna zvezda na žurki svetskih dizajnera u Milanu! Zaradila BRDO LOVE!

Stars -

Ilma Karahmet ostvarila je svojevremeno veliki uspeh u jednom muzičkom takmičenju. Niko nije ostao imun na njen moćni glas, a još 2013. su joj predviđali sjajnu pevačku karijeru.

Printskrin Instagram
foto: Ilma Karahmet

Danas, Ilma može da se pohvali ne samo karijerom koja je u usponu, već i nastupom koji ni mnoge svetske zvezde nisu imali priliku da ostvare.

Naime, Karahmetova je objavila fotografiju sa božićnog prijema, koji su u svom raskošnom domu u Milanu organizovali poznati svetski modni dizajneri Din i Den Katen u Milanu. Inače, ovi popularni blizanci na čelu su čuvenog svetskog brenda Dsquared.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, do poziva za ovaj parti je došlo preko jednog Ilminog prijatelja - mladića sa naših prostora koji živi u inostranstvu, a u bliskoj je emotivnoj vezi sa jednim od blizanaca Katen.

Printskrin Instagram
foto: Ilma Karahmet

- Imam zaista veliku čast i zadovoljstvo da budem gošća na prijemu svetskih modnih dizajnera Dina i Dena u Milanu, gde su mi otvorili vrata svog doma. Tu čast imam, zbog toga što vole moj glas i što upravo pevam samo za njih. Presretna sam zbog svega, a mojoj sreći nema kraja. Nekada pomislim da su neke stvari samo san, ali ipak se dese kada se najmanje nadam - napisala je Ilma na svom Instagram profilu.

Dizajneri Din i Den Katen su kao što se može videti i na snimcima, oduševljeni Ilmom, a na svom Instagram profilu objavili su video na kojem Karahmetova peva pesmu od megapopularne Adel.

Printskrin Instagram
foto: Ilma Karahmet

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:02

POTPUNO NOVO I DRUGAČIJE! Mlada pevačica priredila PRAVO IZNENAĐENJE fanovima! Ovo NIKO nije očekivao (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja