ON JE BIO SAMO PRELJUBNIK DOK MU NISAM ZAVRŠILA RAZVOD BRAKA! Bivša zadrugarka udarila na Amar Gileta, pljuštale PROZIVKE!
Foto: Printscreen/Instagram

haos u najavi

ON JE BIO SAMO PRELJUBNIK DOK MU NISAM ZAVRŠILA RAZVOD BRAKA! Bivša zadrugarka udarila na Amar Gileta, pljuštale PROZIVKE!

Stars -

Bivša zadrugarka Nataša Radan oglasila se te žestoko odgovorila pevaču Amar Giletu.

Nakon što je Amar Gile na snimanju nogovodišnjeg programa "Granda" progovorio o odnosu sa bivšom učesnicom "Zadruge" Natašom Radan ona se oglasila za portal Republika.rs i prokomentarisala sve ono što je on rekao, ali i poručila da pevač treba da joj se zahvali za sve.

Amar Gile
foto: Printscreen/Instagram

- Pa vidi ovako, ja sam se maltene iz svega isključila, gledam da pronađem svoj mir, pa me sve manje i manje interesuje ko šta priča i šta se dešava na javnoj sceni.. Ali kada se već po ko zna koji put dotični gospodin osvrće na mene, rekla bih samo da ja nisam bila devojka Amara Gileta, jer on nije bio u poziciji da bude moj dečko, on je bio samo preljubnik dok mu nisam završila razvod braka da može malo iskrenije da priča o svom životu i transparentnije radi neke stvari. Tako da ne treba on više mene da uzima u usta uopšte osim ako nije zahvalnost u pitanju. Ono kao zahvaljujem se Nataši Radan na svemu ovome zbog čega sam srećan danas. I to je sve, za sve ostalo ću mu uvek odgovoriti i argumentovano opravdati svaku svoju reč - izjavila je Nataša Radan.

Nataša Radan
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Republika.rs/M.M.

Bonus video:

00:43

ŠOK OBRT! BIVŠI LJUBAVNICI PONOVO NA OKUPU! Nataša Radan i Amar Gile u ZAGRLJAJU, popela se na binu, a onda su PALI I POLJUPCI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track