03:13

Didi, ne drži se tako nož! Snimila duete sa 3 poznate zvezde, pa sve iznenadila odevnom kombinacijom

U nesvakidašnjem izdanju

OPET BRILJIRA! DIDI, ZAR SE TAKO DRŽI NOŽ?! Otkrila da je snimila duete sa 3 svetske zvezde IPAK SVI GLEDALI U NJENU ODEĆU I TORTU

Stars -

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, izdala je album i svečano održala promociju u jednom poznatom beogradskom hotelu. Sve je bilo gala, a Didi je briljirala u bakarno-crnom kombinezonu koji joj savršeno pristaje.

Didi Janković
foto: Kurir Televizija

- Didi J je izbacila album sa 7 pesama, jer je sedam moj srećan broj. Hteli smo 17, ali to je bilo previše, nismo uspeli da spremimo. Na ovim pesmama smo radili u poslednje 2 godine, ja sam bila trudna, a i bila je korona - kaže za Kurir Dijana Janković.

Na albumu su se našli dueti sa popularnom pevačicom Igi Azaleom, NBA zvezdom Andreom Dramondom, i reperkom Širil.

Didi Janković
foto: Kurir Televizija

- Igi je jedna predivna osoba. I ona je dobila bebu. Stvarno mi znači njena podrška - rekla je Didi.

Didi Janković
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Dijana Janković, poznata i kao Didi, je srpska pop-folk pevačica. Rođena je 22. jula 1988. godine u Beogradu. Završila je Megatrend fakultet i direktorka je kompanije DSTV Multimedia d.o.o. koja se bavi IP tehnologijama koje je vlasnik njen muž. Govori četiri svetska jezika: engleski, španski, italijanski i ruski. 2009. godine Dijana se oprobala kao glumica i tumačila je glavnu ulogu u filmu „Zločin“ Sefke Hodžić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud. Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track