ANA NIKOLIĆ OTKRILA NAJVEĆU ŽELJU ZA 2022: Mala mi je Arena, hoću koncert na Marakani ili Ušću! O SVEMU ŠTO JE CELU GODINU ĆUTALA
Foto: E Stock/Časlav Vukojčić

SKROMNA

ANA NIKOLIĆ OTKRILA NAJVEĆU ŽELJU ZA 2022: Mala mi je Arena, hoću koncert na Marakani ili Ušću! O SVEMU ŠTO JE CELU GODINU ĆUTALA

Stars -

Ana Nikolić želi da zaboravi godinu za nama i da se maksimalno posveti poslovnim projektima u novoj 2022. godini. U intervjuu za Kurirov novogodišnji trobroj, nakon višemesečne pauze, pevačica između ostalog otkriva da li je u svađi sa Natašom Bekvalac, Jelenom Karleušom, ali i zašto nema sreće u ljubavi.

Ana Nikolić
foto: E Stock/Časlav Vukojčić

Po čemu pamtiš godinu za nama?

- Bila je vreme smrti. Korona nas je sve zarobila, upropastila živote, odnela mnoge drage ljude. U prethodnoj godini izgubila sam ženu koja mi je bila kao majka - Marinu Tucaković. Samo je ona umela da me razume ćutanjem, znala je svaku moju bol, tugu, sreću, uzdah. Žena kao ona se nikada više neće roditi.

I u ovoj godini si imali incidente sa automobilom. Koliko si ih slupala ili ogrebala?

- Odavno ne brojim. Nekad ih očešem, nekad ulupam, desi se i da ih izgrebem ključevima. Uništavanje kola je moja specijalnost. Evo, i sad sam bez kola jer su na popravci.

Zbog čega je puklo prijateljstvo sa Natašom Bekvalac i Jelenom Karleušom?

- To su apsolutne dezinformacije. Nemam problem ni sa jednom koleginicom.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Najavila si da ćeš za nekoliko godina da se povučeš, kako će estrada bez tebe?

- Momenti zbog kojih vredi raditi ovaj posao su oni trenuci kada se dogodi magija. Sedite u gluvoj sobi i kao da je zvezdana prašina odjednom pala po vama, samo se odjednom desi. Sve što ima veze sa kreativnim radom meni nije teško: da se valjam po pruzi u četiri ujutru, da idem u Marakeš, ali su me umorila nespavanja i putovanja. Kada bi izmislili neku mašinu za teleportovanje, onda bih pevala još dvadeset godina. Ne mogu da ostavim muziku.

Da li si odustala od medicine, dokle su pripreme stigle?

- Od mene možete očekivati neočekivano! Niko nije verovao da ću smršati 55 kilograma, a jesam. Nemojte da se iznenadite ako stvarno upišem medicinu.

Zbog čega su bivše partnerke tvojih izabranika ljubomorne na tebe?

- I ne znam ko su partnerke mojih bivših, a tek me ne zanima što su ljubomorne na mene. Verovatno to opet izmišljaju dokoni ljudi.

Da li si trenutno zaljubljena i u vezi?

- Nisam, ali ne bežim od veze i ljubavi. Kada mi se dogodi, prepustiću joj se jer je ljubav nešto što me je uvek pokretalo. Kada sam ludo volela, stvarala sam najlepšu muziku. Tako da, ukoliko želite nov album, morate prvo da mi nađete dečka.

Da li želiš još dece?

- Tara je centar mog sveta i ne mogu da zamislim da tu ljubav mogu da podelim. Znam da kažu da se ta ljubav ne deli, već umnožava, ali meni u ovom momentu deluje da je nemoguće voleti još nekog tako kao što ja volim nju. Na trudnoću me asocira i mogućnost da se ponovo ugojim 50 kilograma, a to mi ne pada na pamet. Ako se zaljubim, svašta može da se dogodi.

Ana Nikolić
foto: E Stock/Časlav Vukojčić

Koncert

Mala mi je Arena, hoću na Marakanu ili Ušće!

Hoće li uskoro biti ta Arena?

- Mala mi je Arena! Prerasla sam je. Planirala sam da napravim koncert u Areni kada je izašao album "Labilna", ali sam ostala trudna. Sada sam odlučila da preskočim tu stepenicu, pa ću odmah na Ušće ili na Marakanu.

Ana Nikolić
foto: Damir Dervišagić

Estradno prijateljstvo

Na Cecu mogu da se oslonim u svakom trenutku!

Je l' se viđaš sa Cecom Ražnatović?

- Ceca je moj veliki prijatelj, za nju znam da mogu da se oslonim u svakom trenutku. Naši razgovori su jako zanimljivi jer se uvek mnogo smejemo. Ona je veoma duhovita, mi imamo taj južnjački smisao za humor. Postoji mnogo tema o kojima možemo da pričamo, a na tom spisku, verujte mi, nije estrada.

Ana Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:13

HIT SNIMAK ANE NIKOLIĆ! Pevačica KLEČI ispred KAMINA, otkrila gde nastupa u novogodišnjoj noći i svi PLAČU OD SMEHA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track