03:01

Aco Pejović o novogodišnjem nastupu

objasnio

DOBIO SAM POUZDANU INFORMACIJU! Aco Pejović progovorio o dočeku Nove godine i stanju sa koronom NISAM SIGURAN DA ĆE DA BUDE DOBRO

Stars -

Aco Pejović neko je ko godinama oduševljava publiku širom Srbije i regiona, a posebno važi za miljenika žena. Novu godinu, kao i većina njegovih kolega proveo je radno, a evo i šta je sebi poželeo za Novu godinu.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

- Kao i svake dosadašnje Nove godine. Želim ljudima da bude dobro, da mon bend i ja budemo zadovoljni i raspoloženi. Nekih 10-ak dana sam bio bolestan, bio sam u izolaciji. Morali smo da otkazujemo svirke, pa smo se dosta uželeli - kaže Aco Pejović za Kurir televiziju.

Beograd je jedan od retkih gradova koji je pravio doček za Novu godinu, a Aco Pejović ima podeljeno mišljenje o tome.

Aco Pejović
foto: Kurir Televizija

- Da li je sve ovo pametno ili ne, ne znam šta da kažem. Beograd je jedini grad u Evropi koji je otvoren za sve. Dobio sam pouzdanu informaciju da samo na Zlatiboru sada boravi između 60.000 i 70.000 ljudi. Onda možete zamilsiti koliko onda ljudi ima u Beograd. Nisam baš siguran da to može da se odrazi na dobro posle 10, 15 dana - rekao je Pejović.

01:00

LJUBAV JE LJUBAV, MA NA KOM KONTINENTU DA SE NALAZITE! Aco Pejović zapalio masu, na koncert pevača došli iz svih krajeva Amerike!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

06:04

Aco Pejović izjava pred novogodišnji nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track