GOCA NATERALA ŠIJANA DA VERI BOJANU DA JOJ SNAJKA NE ŠMUGNE?! Sramota me je od KOMŠIJA, a imate i sina! Evo čim mu je zapretila
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

starog kova

GOCA NATERALA ŠIJANA DA VERI BOJANU DA JOJ SNAJKA NE ŠMUGNE?! Sramota me je od KOMŠIJA, a imate i sina! Evo čim mu je zapretila

Stars -

Goca Božinovska je mlada duhom i živi punim plućima, ali je ipak žena starog kova i ceni patrijarhalne vrednosti, pa je tako navodno, kako prenosti Star, naterala sina da se veri.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Printscreen/Instagram

Navodno Mirko uopšte nije planirao ni veridbu, a kamoli svadbu, njega ta veselja smaraju! Međutim, Goca ga je izribala da je sramota da živi u vanbračnoj zajednici jer već ima i sina, pa mu je naredila da ode po prsten i zaprosi Bojanu. Dala mu je i ideju da to učini u novogodišnjoj noći i da je na dočeku iznenadi. Mirko se prvo bunio i kulirao je, ali je na kraju pristao.

Mirko Šijan, Bojana Rodić
foto: Printscreen/Instagram

Goca je otišla s njim da izabere prsten, tako da je sve rešeno i čeka se samo da obelodane I datum veselja", objašnjava izvor blizak pevačici i nastavlja:

„Iskrena da budem, Goca se plašila da Bojana ne šmugne u Titel kod svojih s bebom. Sigurna je bila da ona očekuje taj prsten, a Mirko o tome nije ni mislio. Pa svaka devojka mašta o svadbi i sanja o tom danu kada treba da zablista u venčanici. Zato mu je rekla da pod hitno kupi prsten i da je zaprosi što pre, a za svadbu će se lako organizovati na leto. Da je nije poslušao, oboje bi ih najurila iz kuće. I u pravu je, kakve vanbračne zajednice, kakvi bakrači... Mora da se poštuje tradicija, a i dete treba da ima i oca i majku”, objašnjava Gocina drugarica.

Goca Božinovska
foto: Printscreen/Pink

kurir.rs/star

00:24

Mirko Šijan verio Bojanu Rodić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track