LJUBA IMA KUĆU OD POLA MILIONA €, A U NJOJ SVE OD SAMOG ZLATA! U dnevnoj sobi sve BLJEŠTI, umetničke slike, antikviteti
Foto: Printscreen

BOGATO

LJUBA IMA KUĆU OD POLA MILIONA €, A U NJOJ SVE OD SAMOG ZLATA! U dnevnoj sobi sve BLJEŠTI, umetničke slike, antikviteti

Stars -

Ljuba Aličić u Šapcu je izgradio i velelepnu vilu u samom centru grada, obojena u tamnoroze boju, koja je, kako je Kurir prvi pisao uložio oko pola miliona evra.

1 / 11 Foto: Printscreen

Ljubina kuća unutra sva je od pozlate, a puna je umetničkih slika na zidovima i antikviteta. Zidovi su u zlatnoj i crvenoj boji, a zlatni detalji ipak dominiraju, te se s pravom može reći da je ovo jedna od najluksuznijih kuća poznatih na našim prostorima, a svakako i najskuplja kuća u Šapcu, zavirila je Vikend premijera u Ljubin "dvorac".

"Ona je moja najveća životna ljubav, imamo dva sina. Lepo se slažemo. Moju Željanu sam uzeo iz škole i ne bi imao ništa da nije bilo nje, znate kako kažu, kuća je na ženi. Imao sam srećnu, vrednu ženu", rekao je Aličić.

"Nije bilo lako ispočetka, znate ljubomora, mladost, ali smo sve izdržali, 40 godina smo zajedno. Ljuba je idealna muž, otac. Nema nesuglasica među nama", rekla je Željana.

"Ja sam sve ovo sredila, zato je u zlatnoj bolji", rekla je Željana, pa su otkrili da su porculan donosili iz Amerike, noseći ga u rukama, dok je nameštaj iz Egipta.

foto: Printscreen

kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track