03:31

Ovako poznati obeležavaju Božić

Neguju tradiciju

OVAKO ESTRADA SLAVI BOŽIĆ Mina neguje običaje, Dragana obeležava još nešto, Seka dekoriše, U CECINOJ PORODICI OVE GODINE DRUGAČIJE

Stars -

Božič je najradosniji hrišćanski praznik. Kako i narod, tako se i mnogi poznati trude da proslave praznik poštujući stare običaje i lepu tradiciju.

Svetlana Ceca Ražnatović Božić proslavlja u krugu svoje porodice, poštujući sve srpske običaje. Ovaj praznik u domu Ražnatovića rezervisan je za najmilije članove familije.

poznati
foto: Kurir Televizija

Ceca je jednom prilikom rekla da nikada za Božić ne radi, već Božić ostavlja za intimne porodične trenutke. Prvo odlaze na pričest u Hram, a onda otvaraju poklone.

Najnežniji trenutak je verovatno odlazak po Badnjak Veljka Ražnatovića sa sinom i to prvi put.

poznati
foto: Kurir Televizija

Seka Aleksić se uvek potrudi da svoj dom preuredi za lepe praznične momente. Uz supruga Veljka Piljića i sinove Jakova i Jovana svake godine napravi lepe fotografije koje okači na društvene mreže. Dan pred Božić njen suprug ide po Badnjak, a na stolu je uvek žito i trpeza. Seka redovno umesi kolač bez kvasca.

Božić
foto: Kurir TV

Dragana Mirković je takođe jedan od poznatih koja uvek obeleži praznike na lep način.

poznati
foto: Kurir Televizija

Praznični motivi nađu se uvek u njenom domu. Dragana sa suprugom Tonijem uvek obeležava i pravoslavni i katoločki Božić.

Mina Kostić je jedna od poznatih koja uvek posti na vodi pred Božić.

poznati
foto: Kurir Televizija

Neda Ukraden praznik dočekuje u društvu svoje porodice, a njene unuke su uvek tu za praznike.

Božić
foto: Kurir TV

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja