NEMAM NIKOG DA ME ZAŠTITI, ŽIVOT MI JE PROŠAO U PAKLU I NE STAJE! Karleuša u jeku skandala priložila dokaz da joj Ceca DUGUJE!
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić, Instagram

oglasila se

NEMAM NIKOG DA ME ZAŠTITI, ŽIVOT MI JE PROŠAO U PAKLU I NE STAJE! Karleuša u jeku skandala priložila dokaz da joj Ceca DUGUJE!

Stars -

Rat Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović godinama unazad traje, a sada je JK na Instagramu podelila da je Cecina tužba odbijena.

- Da bi ispala žrtva u očima javnosti, Svetlana Ražnatović me je tužila, a zatim ponižavala i vređala, kako u sudnici, gde me je verbalno napadala, pa je reagovalo i sudsko obezbeđenje, tako i ispred sudnice gde je nastavljala sa uvredama na moj račun okupljenim novinarima koje je uredno zvala na svako ročište - istakla je pevačica, pa dodala:

Jelena Karleuša
foto: Damir Devišagić

- Ipak, ovo je pravna država. Njena tužba je odbijena i mora da mi plati troškove, kao što vidite. Meni je iskreno pun k*rac više da se sama borim, da nemam nikog da me zaštiti, da me loši stalno napadaju, da nemam mira. Život mi je prošao u paklu i pakao kao što vidite ne staje. Hoću da pravim velike koncerte, albume, ne da moju snagu i fokus stalno oduzimaju ovakvi - naglasila je Jelena Karleuša uz zaključak:

Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

- Još jedna pobeda!

Podsetimo, pevačica je 7. januara, na Božić, prijavila supruga Duška Tošića policiji tvrdeći da ju je pljunuo i udario u lice. Poznatom fudbaleru je izrečena hitna mera zabrane prilaska Jeleni 48 sati, koja mu je u nedelju produžena na još 30 dana.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track