05:25

MILI ČOLIĆ PROKOMENTARISAO ODNOS DUŠKA I JELENE! Da li će doći do razvoda i kako posle skandala!

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DETALJ PROMAKAO SVIMA U DRAMI JK I DUŠKA! Čolić otkrio šta prati VELIKE SKANDALE u životu Karleuše!

Stars -

Estradni novinar i kritičar Mili Čolić pretresao je domaću estradu u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

On se u samom startu dotakao drame u porodici Karleuša-Tošić.

- U celoj ovoj priči jedino što smo mogli da vidimo i pročitamo jedino su demanti. Oboje su demantovali tu priču. O samom nasilju Jelena se još nije oglašavala, ali ovo je već drugi put da se njima dešavaju ovakve stvari, a fenomenološki kod Jelene su uvek na privatnom planu bili lomovi kada je sve u redu na poslovnom planu - istakao je estradni kritičar u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Mili Čolić
foto: Kurir televizija

On je dodao da svima promakne da kada se Jeleni događaju pozitivne stvari na polju karijere, obavezno ispliva neka drama u njenom porodičnom životu,

- Ako pričamo kao neki nemi posmatrači, svaki put kada novine pišu tačne informacije o tome da Jeleni ide dobro, obavezno posle toga dođe i neki veliki skandal. Ne mislim da je hajka, mislim da je to jedan život koji je obeležen amplitudama - kaže Čolić.

Mili Čolić naglasio je da dok neko od njih ne potvrdi da se brak Jelene i Duška raspada, mi možemo samo da nagađamo šta se tu zaista zbiva.

Mili Čolić
foto: Kurir televizija

- Dok neko od njih ne potvrdi kakav im je odnost u braku, dok ne izađe sa nekom vrstom zvaničnog saopštenja, mi možemo samo da nagađamo da li nam liči na nešto ili ne - kaže Mili i dodaje:

- Ona se u tom sličaju nije zvanično oglašavala i za sada ostaje da su oboje demantovali navode medija - istakao je Čolić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track