DOK SAM VOZIO TAKSI MISLIO SAM DA JE TO NAJGORA PROFESIJA, A ONDA SAM DOŠAO NA ESTRADU! Boban Rajović iskreno o životu i karijeri
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

ispričao nepoznate detalje

DOK SAM VOZIO TAKSI MISLIO SAM DA JE TO NAJGORA PROFESIJA, A ONDA SAM DOŠAO NA ESTRADU! Boban Rajović iskreno o životu i karijeri

Stars -

Pevač Boban Rajović otkrio je zbog čega nije toliko posvećen karijeri u poslendnje vreme, a uz to je i ispričao kako je Marina Tucaković promenila njegov život.

Malo si s muzičkom karijerom usporio u poslednje vreme... Posvećen si karijeri svog sina?

- Sada vodim dve karijere, karijeru svog sina koji igra fudbal i svoju. Dok sam vozio taksi u Danskoj, mislio sam da je to najgora profesija, ali onda sam zakoračio na estradu i rekao sebi: „Ijao, ne daj bože!“

Boban Rajović
foto: Printscreen/Instagram

Koliko ti nedostaje Marina Tucaković, žena koja je zaslužna za tvoj uspeh?

- Jako, to ne mogu da opišem. Marina je taj tekst za pesmu „Usne boje vina“ koji je meni promenio život mogla da sakrije i da ga da nekom drugom, ali ona je dala meni. Nije slučajno što sam se baš njoj obratio. Ja sam njoj večno zahvalan što mi je spasla i promenila život.

Marina Tucaković
foto: Nemanja Nikolić

Da li si nekada razmišljao da se potpuno povučeš s estrade?

- Hteo sam više puta da se povučem, da me nema nigde, ni u medijima, ni na nastupima, ali očigledno je trebalo da ostanem i da istrpim razne udarce.

U jednom periodu tvog života, dok ti je muzička karijera bila na vrhuncu, tvoj brak je bio u ozbiljnoj krizi... Kakav je sada tvoj odnos sa suprugom?

- Kada sam doživeo ogromnu popularnost, to je poljuljalo moj brak, ali sada je naša zajednica utemeljena i učvršćena. Mislim da se nikada više nismo voleli i slagali kao sada.

Boban Rajović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

02:03

BOBAN RAJOVIĆ OTKRIO KAKO MU JE MARINA NAPISALA NAJVEĆI HIT: Bio sam RAZOČARAN, a ta pesma mi je PREOKRENULA život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track