VODITELJKA PROGOVORILA PRVI PUT O ĆERKI: Mitra već sad pokazuje KARAKTER, a traži pažnju i ume da se NALJUTI
Foto: Nemanja Nikolić

majka

VODITELJKA PROGOVORILA PRVI PUT O ĆERKI: Mitra već sad pokazuje KARAKTER, a traži pažnju i ume da se NALJUTI

Stars -

Voditeljka Bojana Ristivojević prošle godine donela je na svet ćerku Mitru. Ona je sada prvi put progovorila o tome kako se snalazi u ulozi majke i kakva je mala Mitra.

Bojana se tri meseca posle porođaja vratila na posao, a ta odluka joj nije teško pala.

- Odluku sam donela kako bih i sebi i ćerki dala malo prostora. Za sve ovo vreme, svega nekoliko puta smo bile razdvojene, a prijatelji i članovi porodice kritikuju me jer je ne ispuštam iz ruku i kažu mi da sam je razmazila. Iako u tome ne vidim ništa loše, i beskrajno sam srećna što mogu ljubavlju da razmazim svoje dete, ipak sam odlučla da poslušam savete i ranije se vratim na televiziju - priča Bojana i nastavlja:

- Majčinstvo mi je oplemenilo život, udahnulo doživljaj bezuslovne, iskrene ljubavi koju može da oseća jedino roditelj prema svom detetu. S druge strane, i posao mi ostaje važna stavka. Da mi nije jedan od prioriteta, ne bih ga ni radila. Ništa ne radim polovično. Volim da se maksimalno posvetim i vidim rezultat rada. Zato sam u dogovoru s kolegama i pristala da se vratim dok je Mitra još vrlo mala.

Bojana Ristivojević
foto: ATA images

Kako kaže, Mitra već pokazuje da ima svoj karakter.

- Mitra konstantno traži pažnju i interakciju. Već sad pokazuje karakter i to me mnogo raduje. Jedno vreme smo se svi u kući jedni drugima obraćali pevajući, jer se ljutila kad god bismo normalno govorili i to je svima bilo smešno.

Kako ističe, nema još uvek potrebu da unajmi bebisiterku.

- Mitra sada jede na tri-četiri sata, dok uveče spava po sedam-osam sati, i to u kontinuitetu. Dojim je, ali i pored toga joj dajemo i dohranu. Moja majka Olga je prešla kod nas da živi čm sam se porodila, tako da je beba u sigurnim rukama dok završavam druge obaveze. Bezbrižna sam iako na nju mislim svakog minuta kada smo razdvojene - zaključila je Bojana za Story.

Bojana Ristivojević
foto: ATA images

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:29

Tanja Savić se raspevala u kolima, dok je Draško u žalosti za dedom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja