00:18

Pijana Teodora Džehverović

NEOZBILJNO

IZBLAMIRALA SAMA SEBE! Teodora popila malo piva po se KREVELJILA po ulici i to sve pred dečkom! (FOTO/ VIDEO)

Stars -

Teodora Džehverović na društvenoj mreži Instagram okačila je snimak na kom je u vidno da je malo popila. Pevačica se na društvenoj mreži pohvalila kako izgleda posle jedne čaše piva i čaše proseka, za koje tvrdi da ih nikada ne pije već da samo konzumira džin tonik.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Pevačica je hodala ulicom sa providnom plastičnom čašom u ruci u kojoj se navodno nalazio alkohol. Ona je tokom šetnjice sa dečkom Ninom Čelebićem pijuckala piće koje je uporno nosala sa sobom. Teodora se glupirala i uz snimak napisala:

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Ja posle piva: - stajalo je uz snimak gde se pevačica smeje, onda je podelila i Insagram stori iz lifta u kom je bila sa košarkašem. Dok je on mirno stajao, ona se kreveljila i snimala.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Kakav sam ja retard - napisala je Džehverovićka na snimku iz lifta.

Podsetimo, Teodora i Nino bili su razdvojeni mesecima zbog košarkaševog poslovnog angažmana u Brazilu, a u Srbiju je doputovao uoči Nove godine kako bi obradovao svoju devojku. Čelebić je prisustvovao Teodorinom nastupu u "najluđoj noći" kada su razmenili i poljubac pred svima kada je sat otkucao ponoć.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

Par se trudi da nadoknadi propušteno vreme tako što se praktično ne odvajaju jedno od drugog, a jednom prilikom je Džehverovićeva pokazala i kako ugađa Ninu kada ga je ugostila u svom domu gde mu je odradila mu kozmetički tretman.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:14

Teodori Džehverović dečko priredio iznenađenje za pamćenje: Doputovao iz Brazila, pao sočan poljubac u ponoć pred PUNIM KLUBOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track