KRISTIJAN NA IVICI SUZA JEDVA PROGOVORIO O GUBITKU BEBE: Srce je prestalo da kuca, nismo slutili da će nas ovo zadesiti
Foto: Nemanja Nikolić

DIRLJIVO

KRISTIJAN NA IVICI SUZA JEDVA PROGOVORIO O GUBITKU BEBE: Srce je prestalo da kuca, nismo slutili da će nas ovo zadesiti

Stars -

Nedavno je odjeknula bomba kao vest da je Kristina Spalević u drugom stanju, a sada je Kristijan podelio sa gledaocima da je ona dobila koronu i da je više puta prokrvarila.

Naime, Kristijan je istakao da je njena trudnoća rizična i da im sada ostaje da sačekaju ultrazvučni pregled i da vide da li će se čuti bebino srce.

Nakon što je Kristina otkrila da je, nažalost, izgubila bebu, za Pink se oglasio Kristijan Golubović, koji je očajan zbog onoga što ih je zadesilo.

- Istina je, slomljeni smo. Kristina je prokrvarila, pozitivna je na koronu, imala je ovih dana visoku temperaturu. Bebino srce je prestalo da kuca. Silno smo želeli da dobijemo bebu, odmah smo obelodanili radosne vesti, nismo ni slutili da će nas ovo zadesiti. To je bila jedina lepa stvar koja nam se dogodila u poslednje vreme, a sad ovo. Ne znam ni šta da kažem, jako je teško. Moram da budem iz Kristinu, jako je loše zbog svega, a ni moje zdravstveni stanje nije dobro, imam problem sa plućima, iako nisam pozitivan na koronu. Bila je u drugom mesecu trudnoće, očajni smo - poručio je Kristijan na ivici suza i s knedlom u grlu.

Kristina Spalević, Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:15

Kristijan i Kristina progovorili o njenim prvim simptomima trudnoće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track