MALO JE ŠTO JOJ JE GRAŠU OTELA PRED OČIMA, SAD I OVO Hana šije venčanicu kod Danijelinog omiljenog dizajnera! ŠTA IM JE ZGREŠILA?
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Shutterstock

sapunica

MALO JE ŠTO JOJ JE GRAŠU OTELA PRED OČIMA, SAD I OVO Hana šije venčanicu kod Danijelinog omiljenog dizajnera! ŠTA IM JE ZGREŠILA?

Stars -

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) planirali su vjenčanje u crkvi u Splitu 19. februara u krugu porodice, ali su se pojavile informacije da će pomeriti datum zbog situacije sa korona virusom.

Na svadbi će svakako biti Hanini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, Petrovi roditelji Snježana i Zoran Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina mama i dve sestre s porodicama.

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Hanina kuma trebalo bi biti njena dugogodišnja prijateljica Domenica, koju poznaje od studentskih dana.

Hana će na svadbi u crkvi nositi venčanicu splitskog modnog studija, omiljenog dizajnerskog brenda Danijele Martinović (50), Grašove višegodišnje partnerk.

Hana se navodno odlučila za romantičnu venčanicu, stilu koji neguje godinama. Iako je Danijela njihovprepoznatljivi model, i sama Hana sarađuje s poznatim splitskim brendom. Ipak, postavlja se pitanje hoće li Danijeli smetati što se Hana udaje u njihovoj venčanici za njenog bivšeg dugogodišnjeg partnera. Upućeni nam svakako kažu kako je reč o specifičnoj i delikatnoj situaciji.

Petar Grašo, Danijela Martinović
foto: Instagram Printscreen

Hana i Petar, kako piše 24sata.hr, kriju sve što se tiče crkvenog venčanja. Navodno su se odlučili za lokaciju koja nije toliko pristupačna fotoreporterima jer su svesni ogromnog interesa javnosti otkako se prošlog leta saznali da su u vezi.

Hana, kako se poverila prijateljima, shvata da su ona i Grašo u fokusu javnosti, najviše zbog okolnosti u kojima su se zaljubili. Petar i Hana poznaju se od njenih malih nogu, kao i Danijela Martinović. Uostalom, i sam Petar nedavno je progovorio o velikom interesu javnosti koji se stvorio oko njihove ljubavne veze.

- Hana i ja živimo decentno, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo postali medijska lovina, a nismo prstom maknuli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, šta više, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmala vest da smo postali hrvatski Megan i Hari- rekao je Grašo za Večernji list.

Pošto je saznala da će njen bivši partner Petar Grašo i njegova nova devojka Hana Huljić postati roditelji, Danijela Martinović na društvenim mrežama objavila je poruku. “Kakav bi to svet bio da su neki veliki ljudi kroz istoriju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im zaplješće. A istoriju su menjali pojedinci, ne grupe, ne čopori...”, odlomak je iz njene knjige koji je podelila na Instagramu.

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:59

TONČI HULJIĆ NIKAD OŠTRIJE O MUZIČKOJ SCENI U HRVATSKOJ: Ono što prave je SRAMOTA, a hteli bi da budu plaćeni kao zvezde iz Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track