03:28

Goca Lazarević iskreno o bivšem suprugu Zaharu

bez dlake na jeziku

GOCA LAZAREVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ZAHARU: Možemo da ne govorimo, ali nikad ne mogu da ga mrzim A ONDA JE REKLA OVO I ODUŠEVILA SVE!

Stars -

Goca Lazarević puna je entuzijazma zbog projekata koje sa kolegom Zoranom Stojanovićem sprema za svoju publiku. Mi smo popričali sa njom na snimanju jedne emisije gde nam je priznala i to da li je trenutno zaljubljena, kao i to da se od bivšeg supruga Zahara nikad neće razvesti. Evo i zašto.

- Prvi put sam, zapravo, oduševljena sobom. To je iznenađenje za mene. Učimo sada drugu špansku, a biće ih još. Ne planiram da se selim, ja volim naše tlo i mentalitet - rekla je Goca Lazarević.

Goca Lazarević
foto: Kurir Televizija

- Non stop se iznenađujemo. Pre neki dan je rekla "ej,spremam klopu, nešto bezveze", a lopa je bila fenomenalna - rekao je Gocin kolega Zoran Stojanović.

Za sada Goca Lazarević ne planira da se zaljubljuje.

- Nemam sad kad to da mislim, još uvek sam mlada - rekla je Lazarevićeva.

Goca Lazarević bila je godinama u braku sa popularnim muzičarom Milutinom Popovićem Zaharom i za njega ima samo reči hvale, ali je i sve oduševila rečenicom da nikada ne može da se zaista razvede od njega, jer ih deca i neka nevidiljiva nit, kako kaže, povezuje.

Goca Lazarević
foto: Kurir Televizija

- On je meni davno dao najlepše. Dao mi je ljubav, dvoje divne dece, prelepe pesem koje sam ja otpevala. Neke su i evergnovi. Znate, kad sa nekim imate zajednička dela, onda nikada ne možete da se razvedete od njega. IImate i decu sa njim, onda vi nikad ne možete da se razvedete od njega. Neka nit nas prosto veše. Ne mogu da budem neprijatelj čoveku kojeg sam toliko volela, možemo mi da ne govorimo, ali to što imamo, ta nit postoji izmešu nas - rekla je Goca.

Goca Lazarević
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Gordana Goca Lazarević je srpska pevačica narodne muzike prepoznatljiva po pesmama „Vidovdan“, „Svilen konac“, „Oprosti mi što mislim na tebe“, „Maramica“, „Mala žena“ i drugima. Rođena je 28. marta 1954. godine u Gornjem Milanovcu. Živi i radi u Beogradu. Iz braka s bivšim suprugom Milutinom Popovićem Zaharom, pravnikom, kompozitorom i violinistom ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Miloša.

Goca Lazarević
foto: Kurir Televizija

Njena pevačka karijera započela je upravo u „Loli“. Iako je želela da nakon završetka srednje škole upiše fakultet, sudbina ju je odvela u muzičke vode. Na jednom takmičenju je kao solista osvojila prvu nagradu i priliku da snimi prvu singl ploču. Njen prvi sing pod naslovom „Duni, duni vetre“ objavila je Diskografska kuća PGP RTB 1973. godine. Na njemu su bile i obrade narodnih pesama „Zašto, Sike, zašto“ i „Ruse kose, curo imaš“.

Goca Lazarević
foto: Kurir Televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

05:31

POTRESNA ISPOVEST GOCE LAZAREVIĆ SA GROBA MERIME NJEGOMIR! Kroz jecaje i suze objasnila sve o njihovom odnosu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track