NEKAD JE BILA KAO PAMELA, A SAD ŠOKIRALA IZJAVOM Indira stala u odbranu PRIRODNOG IZGLEDA! Sve žene joj se dive zbog OVOG STAVA
Foto: Dragana Udovičić, Screenshot

ISKRENO

NEKAD JE BILA KAO PAMELA, A SAD ŠOKIRALA IZJAVOM Indira stala u odbranu PRIRODNOG IZGLEDA! Sve žene joj se dive zbog OVOG STAVA

Stars -

Indira Radić, pop-folk pevačica, otkrila je kako se u svojim godinama brine o svom izgledu kao i to kako se upoznala sa Alenom Islamovićem sa kojim je snimila pesmu "Lopov".

Pevačica je navela da želi da izgleda kao da je u svojim godinama jer smatra da ljubav prema sebi najvažnija.

Indira Radić nekada je važila za najatraktivniju pevačicu na našim prostorima, a mnogi su je upoređivali sa čuvenom Pamelom Anderson, a upravo zato njena izjava da želi što prirodnije da stari oduševljava sve žene.

Budući da su se mnoge njene koleginice podvrgle estetskoj hirurgiji kako bi zadržale mladalački izgled, Indira nema strah od starenja.

- Ja stvarno ne želim u 55. godini da izgledam kao da imam 30 godina. Želim da imam bore, želim da se vidi, naravno neću da budem seda. To su neke stvari koje kontrolišeš, ali najvažnija je ljubav prema sebi - rekla je Indira.

Indira Radić
foto: Kurir televizija

Pevačica se potom prisetila njenog prvog susreta sa Alenom Islamovićem sa kojim je snimila pesmu "Lopov".

- Upoznali smo se u Tuzli, prvo je dogovor bio dogovor da imamo pesmu dobru i da uradimo duet, na šta je on rekao da nije nikakav problem samo da čujem pesmu. On je tada svoj deo snimio u Tuzli, a ja svoj u Beogradu. Prvi put nakon toga kada smo se sreli to je bilo kao da se znamo ceo život. To su te neke energije kosmičke koje moraju da se dogode - istakla je pevačica.

beer fest, festival piva, 18.8.2021., Bijelo Dugme, Goran Bregović, Alen Islamović
foto: Damir Dervišagić

Pevačica je naglasila da je njena trenutna najveća ljubav su dva unuka.

- Ništa lepše nema nego voleti, a ja najviše na svetu volim svoja dva unuka Lukasa i Mihajla - rekla je pevačica.

Bonus video:

03:35

INDIRA PRODAJE OČEV DOM: Evo šta je otkrio pevačicin stric

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track