01:52

Ja sam ga prva poljubila! Mirna Nađ ispričala kako se smuvala sa suprugom Albertom

modna dizajnerka o bivšem fudbaleru

HIT PRIČA! JA SAM GA PRVA POLJUBILA! Mirna Nađ ispričala kako se smuvala sa Albertom: Plašio se, na kraju sam rekla DOĐI OVAMO!

Stars -

Modna dizajnerka Mirna Nađ gostovala je u jutarnjem programu Kurir televizije. Ona je pored mode govorila i o svom braku sa bivšim fudbalerom Albertom Nađom.

- Sigurno smo se tri, četiri meseca intenzivno družili. Svakodnevno smo se družili-. Bilo je sve kao da smo zajedno, a nismo. On se razveo godinu dana pre toga, ja sam izašla iz neke veze. On je rekao ne pada mi napamet opet da se ženim. Onda su počele večere i cveće. Konstantno sam nosila crne haljine. Kad smo se smuvali, posle mi je rekao ja sam mislipo da si stalno u istoj haljini - rekla je Mirna na Kurir televiziji.

Mirna Nađ, Albert Nađ
foto: Kurir TV

Mirna je ispričala i kako su se smuvali, ali i to da je ona preuzela prvi korak i poljubila ga.

- Na kraju sam ga prva i poljubila. Ja sam preuzela prvi korak. Poštovao me je mnogo, naravno i ja njega. Plašio se, a na kraju sam ja rekla dođi ovamo. Tu noć sam prvi put obukla svetliju i to je bila bela - kaže Mirna Nađ.

Mirna Nađ
foto: Kurir Televizija Printscreen

Podsetimo, bivši fudbaler Albert Nađ bio je u centru medijske pažnje usled kraha braka sa Jelenom, a sve vreme u tom periodu podršku mu je pružala druga supruga modna dizajnerka Mirna Nađ.

Mirna Nađ
foto: Kurir Televizija Printscreen

Bivši fudbaler je modnu dizajnerku Mirnu Nađ zaprosio, a nakon njenog pristanka usledila je odluka o crkvenom venčanju, dok je prethodno bilo opštinsko.

Ovo je Albertu treći brak.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track