TURBULENTAN ŽIVOT SLOBE RADANOVIĆA Pojavio se na sceni 2014, prevario ženu, obrisao fotke iz prošlosti, a OVO ga uopšte ne ZANIMA
Foto: ATA Images

ponovo u braku

TURBULENTAN ŽIVOT SLOBE RADANOVIĆA Pojavio se na sceni 2014, prevario ženu, obrisao fotke iz prošlosti, a OVO ga uopšte ne ZANIMA

Stars -

Pevač Sloba Radanović venčao se danas sa izabranicom Jelenom Đuričanin, a Slobu je javnost upoznala 2014. godine kada se pojavio u takmičenju “Pinkove Zvezde”. Pobrao je brojne simpatije žirija, a mnogi su mu predviđali pobedu, međutim do toga nije došlo.

Sloba Radanović
foto: Printscreen YT

U želji da same početke u muzičkim vodama ostavi u zaborav, pevač je nekada na društvenoj mreži Instagram imao fotografije sa početka karijere, a sada je iste obrisao. Više nema nijedne, a među 82 fotografije uglavnom se nalaze one na kojima promoviše nove pesme. "Zadruga", Luna, Kija su za njega daleka prošlost što je više puta u intervjuima i naglasio, piše Blic.

Najveća podrška u takmičenju "Pinkove zvezde" pre devet godina bila mu je tadašnja verenica Kristina Kija Kockar, a pobedu je odneo Ivan Kuritć. Sloba je tada bio trećeplasirani, a ovaj plasman je očigledno razočarao pevača, te je samo godinu dana kasnije odlučio da učestvuje u drugom takmičenju.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović
foto: Damir Dervišagić

Sloba odlučuje da se prijavi za "Zvezde Granda", a i tamo mu je velika podrška bila Kija i njena majka Nadica Kockar. Zajedno sa njima bio je i Slobin otac, a članovi žirija su se hvatali za glavu kada Sloba peva, čemu svedoči i snimak. Nije se proslavio u takmičenju, a onda se odlučio na drugi potez.

Život Radovanovića se menja iz korena kada je 2017. godine odlučio da uđe u rijaliti program "Zadruga". Najveća podrška u tom trenutku bila mu je tada već surpruga Kija Kockar, a niko nije mogao ni da nasluti da će nedugo nakon ulaska u velelepnu vilu u Šimanovcima Sloba započeti vezu sa Lunom Đogani.

Turbulenatan period u rijalitiju pratila je cela Srbija, a po izlasku iz vile u Šimanovcima Sloba odlučuje da se razvede od Kije.

Luna Đogani, Sloba Radanović
foto: Youtube screenshot

Potom na red dolaz ljubav sa sadašnjom suprugom Jelenom Đuričanin. Međutim i tu je bilo turbulentno.

Tokom prvih meseci zabavljanja Sloba je u jednom momentu obrisao sve fotografije sa Jelenom, a potom i otpratio sadašnju suprugu sa Instagrama. Slike nikada nije vratio, a Jelenu je ponovo zapratio.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/blic

Bonus video:

00:06

Slobina žena se oglasila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track