KRISTINA SPALEVIĆ IZAŠLA IZ BOLNICE! Golubović se odmah požalio na nju, evo šta joj je poručio
Foto: Nenad Kostić

KRISTINA SPALEVIĆ IZAŠLA IZ BOLNICE! Golubović se odmah požalio na nju, evo šta joj je poručio

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević izašla je danas iz bolnice nakon operacije slepog creva, a njen dečko Kristijan Golubović nije bio baš najsrećniji zbog toga.

- Ćao svima ja sam Kristina, ovo je moj dečko Kristijan, došla sam kući! – uzbuđeno je vrisnula Kristina na video snimku koji je objavila na TikToku, a Kristijan joj je kroz smeh odgovorio:

- Počelo, je l' tako? Ajde nemoj da se vraćaš, moraću neki drugi štek da ti nađem. Rijaliti paru podršku svakodnevno pružaju i njihovi fanovi, koji dele njihove zajedničke fotografije, što su i oni više puta istakli da im znači.

Podsetimo, Kristina je pre malo više od dve nedelje izgubila bebu, a nakon toga je hitno hospitalizovana zbog slepog creva.

- Kristina je imala gangrenu slepog creva. To niko od lekara nije video na vreme. Gangrena joj je izvrnula celo slepo crevo, bilo je nabijeno iza bubrega. Spustila se krv iz creva do karlice i nastao je haos. Lekar mi je rekao da bih ostao i bez Kristine da je slepo crevo puklo i da je dobila sepsu. U zadnjem momentu smo se javili. Ne samo da bismo izgubili dete, nego i nju... Odmah je operisana, bila je tri sata u operacionoj sali, zatim su je prebacili na intenzivnu - rekao je Kristijan tada.

kurir.rs

Bonus video:

04:09

Kristijan Golubović priznao da ga je bivša supruga tukla: Žao mi je što nemam normalan odnos sa ćerkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track