00:58

Milica Todorović otkrila kakav je komšija najbolji teniser sveta Novak Đoković

bez dlake na jeziku

MILICA TODOROVIĆ OTKRILA KAKAV JE KOMŠIJA ĐOKOVIĆ Saznalo se za SPECIJALNU PORUKU napisanu crvenim karminom za Novaka! (VIDEO)

Stars -

Da je Milica Todorović uvek iskrena uverili smo se odavno. A sada je za kamere Kurir televizije otkrila kakav je kao komšija Novak Đoković.

Podsetimo, Milica Todorović živi u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu.

Milica Todorović
foto: Kurir Televizija

- Nisam videla Novaka, ali kad sam ušla u zgradu zatekla sam lift koji je ceo bio ispisan. Neko je karminom napisao - Podrška za Noleta, izlepili su lift i dečica su onako dosta tih porukica ostavila. Svakako da jesam uz Noleta - rekla je za Kurir televiziju Milica Todorović.

Prve komšije su joj kolege iz "Granda" Milica Pavlović i Stevan Anđelković, a u blizini stanove imaju i Novak Đoković i Saša Kovačević.

Milica Todorović, Novak Đoković
foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi, Nemanja Nikolić

- Sretnem nekada Novaka i Jelenu, kada ručaju pa se pozdravimo, srećem Kovačeviće, Sandra Afrika i ja zajedno šetamo pse - bila je iskrena Milica.

Podsetimo, mnogobrojne javne ličnosti iz sveta sporta, glume, politike oglasili se nakon zvaničke odluke da se najbolji teniser sveta Novak Đoković deportuje iz Australije.

Nesebična podrška Novaku Đokoviću stizala je i iz regiona i iz celog sveta.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

POPOVIĆ MI JE BIO KAO OTAC, SA BRENOM NISAM IMALA NIKAKAV ODNOS! Milica Todorović progovorila o Grandu: Zovem ga u pola noći!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track