JASNA ŠEKARIĆ JE ĐAVO! Zet optužuje taštu: Mrzi me, isplanirala je sve da me odvoji od ćerke! ŠOK TVRDNJE Sajeda Abubakra za KURIR
Foto: Printscreen/Instagram

nastavio rat

JASNA ŠEKARIĆ JE ĐAVO! Zet optužuje taštu: Mrzi me, isplanirala je sve da me odvoji od ćerke! ŠOK TVRDNJE Sajeda Abubakra za KURIR

Stars -

Egipćanin Sajed Abubakr, zet Jasne Šekarić, ne odustaje od borbe za ćerku, za koju tvrdi da ju njegova žena Lea uz pomoć svoje majke otela i drži je u Srbiji. On za Kurir kaže da je upravo najuspešnija srpska olimpijska šampionka glavni krivac za agoniju kroz koju trenutno prolazi.

Lea Šekarić, Sajed Abubakr, Jasna Šekarić
foto: Kurir, Instagram

- Moja žena Lea nije ljuta na mene. Jasna je ta koja nije dobra osoba. Ona je đavo! Mrzi me zato što sam musliman. Jasna je sve isplanirala kako bi me odvojila od moje ćerke - rekao nam je na početku razgovora očajni Sajed, poznatiji pod nadimkom Mado King, koji se predstavlja kao di-džej.

Sajed tvrdi da on i Lea dosad nisu imali nikakve probleme u braku i da je sve činio kako bi nju i ćerku učinio srećnim. On ističe da je trenutno bez novca i da želi da stupi u kontakt s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem kako bi ćerku vratio u Egipat.

Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

- Sada ne mogu da dođem u Srbiju kako bih se borio za svoju ćerku. Jasna i Lea su potrošile sav moj novac. Meni je potrebna pomoć predsednika Srbije ili Vlade vaše zemlje. Mislim da je Lea mene iskoristila kako bi dobila dete, koje je sad ukrala od mene. Njena majka je sve iskoristila i hitno mi treba pomoć srpske policije - dodaje Egipćanin.

Lea Šekarić, Mado King, Sajed Abubakr
foto: Printscreen/Instagram

Abubakr naglašava da je u ovoj borbi sam i da je trenutno na ulici.

- Očajan sam, niko mi ne pomaže i ne vidim da je iko na mojoj strani. Borim se sam. Trenutno sam na ulici, jer su me Lea i Jasna ostavile bez novca u džepu, potrošile su sve moje pare. Ali boriću se da ponovo zagrlim svoju ćerku - zaključio je u razgovoru za Kurir potreseni muzičar.

Lea Šekarić, Jasna Šekarić
foto: Printscreen

Pokušali smo da kontaktiramo sa Jasnom i njenom ćerkom Leom, ali su one odbijale naše pozive, dok su dan ranije za medije istakle da ne žele da komentarišu novonastalu situaciju i da su angažovale advokate jer je u pitanju ozbiljna stvar.

Podsetimo, ovaj Egipćanin tvrdi da je potpisao dozvolu da njegova žena odvede dete iz zemlje na 15 dana, ali da ga je ona kasnije obavestila da se neće vraćati u Hurgadu, gde on živi i gde se porodila.

Lea Šekarić, Mado King, Sajed Abubakr
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

01:46:52

SCENIRANJE 02.01.2022. ANA NIKOLIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track