EGIPĆANIN SE UPLAŠIO ŠEKARIĆKINIH ADVOKATA! Naprasno promenio ploču, neće više da komunicira sa medijima! NIKO MI NE POMAŽE
Foto: Instagram, Kurir

afera

EGIPĆANIN SE UPLAŠIO ŠEKARIĆKINIH ADVOKATA! Naprasno promenio ploču, neće više da komunicira sa medijima! NIKO MI NE POMAŽE

Stars -

Danima je jedna od glavnih vesti u domaćim medijima vest da je Lea Šekarić, ćerka Jasne Šekarić, pobegla iz Egipta od svog muža Sajeda Abubakra, poznatijeg kao Mado King i sa sobom povela ćerku Sofi.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić, Sajed Abubakr
foto: Starsportphoto, Privatna Arhiva, Instagram

Nakon što smo ekskluzivno objavili više prepiski između Egipćanina i njegove bivše partnerke, ali i Jasne i Lee, konačno se u medijima oglasila i sama Lea, koja je do detalja ispričala kako je izgledao njen život prethodnih meseci i zašto je ostavila oca deteta Egipćanina Sajeda Abubakra.

Ona je u izjavi medijima iznela šokantnu tvrdnju da je njen partner tražio novac i to 75.000 evra, da se odrekne svih zakonom zagarantovanih prava vezanih za malenu Sofi.

Ipak, iako je u početku Sajed tvrdio da on i Lea dosad nisu imali nikakve probleme u braku i da je sve činio kako bi nju i ćerku učinio srećnim, on je istakao i da je trenutno bez novca i da želi da stupi u kontakt s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem kako bi ćerku vratio u Egipat.

Jasna Šekarić
foto: Printscreen/Instagram, Kurir

- Sada ne mogu da dođem u Srbiju kako bih se borio za svoju ćerku. Jasna i Lea su potrošile sav moj novac. Meni je potrebna pomoć predsednika Srbije ili Vlade vaše zemlje. Mislim da je Lea mene iskoristila kako bi dobila dete, koje je sad ukrala od mene. Njena majka je sve iskoristila i hitno mi treba pomoć srpske policije - rekao je Egipćanin i dodao:

- Očajan sam, niko mi ne pomaže i ne vidim da je iko na mojoj strani. Borim se sam. Trenutno sam na ulici, jer su me Lea i Jasna ostavile bez novca u džepu, potrošile su sve moje pare. Ali boriću se da ponovo zagrlim svoju ćerku - rekao je on za Kurir.

Ipak, nakon što su Jasna i njena ćerka Lea izjavile da su angažovale advokate jer je u pitanju ozbiljna stvar, Mado je promenio ploču, pa nas je obavestio da više neće da se oglašava u medijima, jer vidi da mu niko ne pomaže. On nam je u poruci naglasio da je razočaran i da ga više ne kontaktiramo povodom ovog slučaja.

- Razočaran sam, niko mi ne pomaže. Svi tekstovi u srpskim medijima su u Jasninu i Leinu korist. Ja više nemam šta da kažem, nemojte me više zvati - rekao nam je Egipćanin.

Kako saznajemo, glavni razlog za ovu odluku je potez Šekarićki da potraže pravnu pomoć, koju on trenutno ne može da obezbedi.

Jasna Šekarić, Lea Šekarić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:30:57

SCENIRANJE 16.01.2022. BRANKA BLEK ROUZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track