SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA PETRA I HANE! Ona je uhvatila BIDERMAJER a ova pevačica nije došla zbog Grašove bivše! IZABRALA STRANU
Foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

otkriveno

SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA PETRA I HANE! Ona je uhvatila BIDERMAJER a ova pevačica nije došla zbog Grašove bivše! IZABRALA STRANU

Stars -

Hana Huljić (31) i Petar Grašo (45) venčali su se u subotu, a od tad se otkrivaju zanimljivi detalji s venčanja. Svatovi su slavili u intimnoj atmosferi, a nakon zabave počeli su objavljivati fotografije na društvenim mrežama.

Dino Rađa (54) bio je Grašin kum uz slovenačkog kuvara Tomaža Kavčiča te prijatelja iz detinjstva Šime Poduje. Rađa je na Instagramu odgovorio na nekoliko pitanja obožavatelja, a jednu je zanimalo je ko je uhvatio Hanin buket.

- Baba Milka - našalio se Dino, što je pratitelje potpuno oduševilo.

Uz odgovor o buketu, upravo je Dino taj koji je nakon meseci šuškanja ko je koga ostavio, otkrio da je Danijela Martinović (50) otišla od Graše, te da ju nitko zbog vjenčanja ne treba žaliti.

- Super su oni par - dodao je Rađa o Hani i Graši na komentar druge pratiteljice.

Turbulentan period u emotivnom životu hrvatske pop zvezde Petra Graša (45) čini se da je najzad okončan prethodne subote kada je pevač zaplovio u mirniju bračnu luku. Nekima drugima ipak će trebati još vremena za oporavak od činjenice da je u prilično kratkom roku raskinuo dvadeset godina dugu romansu s koleginicom Danijelom Martinović, ušao u vezu sa Hanom Huljić (31), 14 godina mlađom ćerkom producenta Tončija Huljića, napravio joj dete i za veoma kratko vreme stao pred oltar, čineći za par meseci ono na šta Danijela nije mogla da ga nagovori dve decenije.

No, sva ta nasmejana lica koja su prisustvovala svadbenoj ceremoniji u Splitu očigledno su se pomirila s ovakvim razvojem situacije. Grašo i Hana nisu dobili blagoslov samo od sveštenog lica u splitskoj crkvi Svetog Dominika, već se čini da ga imaju i od opšte javnosti u Hrvatskoj i regionu.

Petar i Huljićeva ćerka imaju tu sreću da su svi njihovi roditelji mogli da posvedoče ovom istorijskom momentu, pa su Vjekoslava i Tonči , odnosno Snježana i Zoran Grašo bili među najsrećnijim svedocima, što ruši sve mitove o tome da pevač i producent nisu u dobrim odnosima zbog ovog venčanja. Roditeljima je bilo od posebne važnosti što je ceremoniju obavio poglavar župe Svetog Dominika Jozo Čirko, tu su naravno bili i Petrova sestra Buga i Hanin brat Ivan, Vjekoslavina mama i sestre, a kumovi na venčanju bili su u trojnom sastavu. Naime, Grašo je odabrao čak dvojicu kumova, bivšeg košarkaša Dina Rađu i poznatog kuvara Tomaža Kavčića, dok je Hanina kuma bila pevačica Domenika Žuvela. Da je život prepun ironije, ukazuje to da je mlada nosila venčanicu brenda čije je zaštitno lice Danijela Martinović, ali čini se da to nikome nije smetalo iako ne znamo kako je samoj Danijeli.

Dino Rađa
foto: Starsport©

Dok su sve zvanice zbilja bile srećne zbog spoja ovog neočekivanog para, treba ipak pomenuti i one koji nisu došli. Na primer, upadljiv je bio izostanak Severine Vučković koja je bila dugogodišnja prijateljica Graše i Martinovićeve, pa se čini da je ovo jasan znak koju stranu je podržala u ovom bolnom raskidu.

S druge strane, pomenuti kuvar Tomaž Kavčić, Grašin kum na venčanju, očigledno nije imao sličnih moralnih dilema pa je stao uz svog prijatelja u svečanom danu iako je s Danijelom takođe godinama bio jedan od najbližih prijatelja.

Po izlasku iz crkve mediji su iskoristili prilično kratak rok da slikaju mladence pre nego što su se uputili na proslavu, pa je zabeležen uputili na proslavu, pa je zabeležen i mladin trudnički stomačić koji je sve primetniji. Grašo se ovom prilikom veoma kratko obratio prisutnima i na pitanje kako se oseća izjavio da se oseća kao muž. Naravno da u tom danu nije bio naročito rečit prema novinarima, ali samo nekoliko dana pre venčanja Petar Grašo otvorio je dušu.

U izjavi medijima nije ni pokušavao da racionalizuje ono što po njegovom mišljenju tome nije ni podložno.

- Dogodila se ljubav. Ljubav treba da se događa, a ne da se planira, o njoj ne treba previše pričati. To su neke stvari koje čovek treba da gaji sam u sebi, ne treba se razmetati time. Da, postoji ljubav. Da, događa se jedan predivan period života sa osobom koja ti tog trenutka znači najviše i s kojom planiraš da se prepustiš i ploviš - poručio je pevači i osvr- nuo se na činjenicu da ne samo što se ženi već i postaje otac.

Severina, Severina Vučković
foto: ATA Images, Damir Dervišagić

- Zahvalni smo na svakom koraku koji se dogodio ka nama. Malo nam je smešno da nas ljudi hvataju telefonom svuda, imam 25 godina karijere, ali očito ljudima fali malo tih lepih priča... Ali ja ću se i dalje truditi da čuvam svoju privatnost, jer želim da ljudima bude bitna pesma, a ne moja spavaća soba – rekao je nedavno Grašo.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube, Shutterstock

kurir.rs/24sata.rs/story

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track