02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

emotivno

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

Stars -

Ana Kokić uspešna je pevačica, ali i vredna i posvećena majka. Kako vaspitava ćerke, kako se one nose sa razvodom nje i Nikole Rađena i šta je to Marina Tucaković krupno uradila u njenoj karijeri govorila je iskreno pred našom kamerom.

- Imala sam veliku podršku svojih kolega, zahvalna sam im puno na tome. Saradnici su mi puno pomagali, zato sada volim kada vidim mlade ljude koji žele da se upuste u ovu igru da im dam podršku i vetar u leđa. Ja sam osetila koliko je lepo imati podršku - rekla je Ana za Kurir televiziji.

Ana Kokić
foto: Kurir televizija

Prelomni trenutak u njenoj karijeri bila je pesma "Mojne mala" koju je napisala neponovljiva Marina Tucaković.

- Šta reći o Marini, njena dela mnogo govore o njoj, ona je bila izuzetan čovek pored toga što je bila izuzetan pisac. Imala je osećaj za to da prepozna koja će pesma kako proći i ona je rekla da će ta pesma probiti led i da će me svi zapamtiti po njoj - ispričala je Ana.

Ana Kokić
foto: Kurir televizija

Otkrila je i kako vaspitava svoje ćerke.

- Ćerkice i ja uvek razgovaramo o svemu, važno mi je da znaju da sve mogu da mi kažu. Devojčice ne osećaju nikakve posledice razvoda, i mama i tata su tu - kaže Ana.

Ana Kokić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:06

Voditelji igrali u studiju uz poznati hit Ane Kokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track