VENDI RASKRINKAVA KO SE OD POZNATIH BAVI CRNOM MAGIJOM: Samo ih je troje koji rade za BOGA! Estrada se TRESE zbog onog što sprema
Foto: Printscreen/Instagram

OZBILJNA PRIČA

VENDI RASKRINKAVA KO SE OD POZNATIH BAVI CRNOM MAGIJOM: Samo ih je troje koji rade za BOGA! Estrada se TRESE zbog onog što sprema

Stars -

Pevačica Vesna Vukelić Vendi otkrila je da je napisala knjigu o kojoj otkriva sve tajne crne magije na estradi.

Pevačica i skandal-majstor Vendi je gostovala u jednoj popularnoj emisiji, gde je obelodanila da uskoro izlazi njena nova knjiga koja se bavi crnog magijom i okultizmom, koje su kako ona tvrdi "rak" ovog društva, a koji izjeda i oduzima živote.

Vendi
foto: Dragan Kadić

Pevačica je otkrila detalje svoje nove knjige, pa samim tim i otkrila da se mnogo njih sa estrade bave crnom magijom, pa završe u kanalu.

"Uskoro izlazi moja knjiga, završene su korice, knjiga se štampa. Pisala sam je i srcem i dušom i prilično sam je dugo pisala zbog svojih obaveza. To je roman kakav do sada nije napisan, ne mislim da potcenjujem druge da li je bolji ili ne, ali na taj način predstavljanja raka koji nas izjeda, odnosno magija i vradžbine, tiče se okultizma jeste nešto što je u ovoj knjizi objašnjeno. Tajna veštičarenja, tajna veštičijeg društva i kako oni zapravo uzimaju ljudske živote. Što se tiče estrade, na njoj mogu da opstanu samo oni koji se bave magijom, naravno završiće u kanalu ili oni koji rade za Boga, a njih je samo dvoje troje", rekla je Vesna u emisiji na Studiju B.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen Grand Tv

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:48

Vesna Vukelić Vendi i Darko Vadlja u emisiji Puls Bara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track