DRUŽI SE SA ŽENOM UTICAJNOG POLITIČARA! Verica Rakočević iskreno o odnosima sa Danicom Drašković i UZNEMIRUJUĆIM KOMENTARIMA
Foto: Damir Dervišagić

40 GODINA PRIJATELJSTVA

DRUŽI SE SA ŽENOM UTICAJNOG POLITIČARA! Verica Rakočević iskreno o odnosima sa Danicom Drašković i UZNEMIRUJUĆIM KOMENTARIMA

Stars -

Verica Rakočević gostovala je u Realnoj priči na Kurir televiziji gde je navela da je već 40 godina drugarica Danici Drašković.

Poznata modna kreatorka je istakla da druženje sa Danicom Drašković nikada nije gledala kroz njenu moć.

- Ja sam 40 godina drugarica sa Danicom Drašković i bila sam drugarica sa njom kada su oni imali neku moć i danas sam drugarica sa njom kada su na nekoj margini političkoj. Nikada naše druženje nisam gledala kroz to da li ona može nešto ili ne - istakla je Rakočevićka.

Verica Rakočević
foto: Kurir televizija

Navela je i komentar na koji nije mogla da ne odgovori.

- Koristim društvene mreže i na neki način svojim nekim bitnim tekstovima pokušavam da skrenem ljudima pažnju na neke bitne stvari u životu i karakterne osobine. Rekla sam da je najbolje kako nikad niko ne može da vas kupi. Pored mnogo dobrih komentara, bio je komentar lako je praviti karijeru za vreme vlasti Danice Drašković. To je bio jedini komentar na koji sam odgovorila. Rekla sam moje stvari ne moraju da vam se sviđaju, ja mogu da ne budem dobar dizajner za vas, ali nemojte da lažete. Ne dozvaljam da ljudi lažu - navela je Rakočevićka.

Danica Drašković
foto: Damir Dervišagić

Poznata modna kreatorka je dodala da je njena karijera čista kao suz ai da se njome ponosi.

- Moj posao i moja karijera je čista kao suza. Sa mnogo muka, gubitaka, truda i izgubljenog vremena koje nisam provela sa decom, time se najviše ponosim - rekla je Rakočevićka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:00:58

VERICA RAKOČEVIĆ PROGOVORILA O MUŽU: Šokirala izjavom o njegovim navikama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja