ZVEZDA GRANDA PRETUČENA PRED NASTUP U VRNJAČKOJ BANJI: Ruka u gipsu, oborili je na zemlju, tukli PENDREKOM, prskali SUZAVCEM
Foto: Printscreen

Dvojica krupnih muškaraca oborili je na zemlju

ZVEZDA GRANDA PRETUČENA PRED NASTUP U VRNJAČKOJ BANJI: Ruka u gipsu, oborili je na zemlju, tukli PENDREKOM, prskali SUZAVCEM

Stars -

Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je u Vrnjačkoj Banji. Kako je napisala u svom postu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca. Kaže da su prskali suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom. Celi slučaj je prijavljen i radi se na rasvetljavanju.

Marina je napisala da se sve dogodilo sinoć oko 19.30 sati nakon što se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup.

“Izašla sam iz auta, a onda su me dvojica krupnijih muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije napali. Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva”, napisala je Marina.

Kaže da se ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri... pa tek onda pevačici.

"Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji? Osećam se razočarano i nezaštićeno”, napisala je Marina.

Policija intenzivno radi na otkrivanju počinioca. Marina nije bila dostupna za izjave.

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

Ceca se pojavila na snimanju zvezde Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track