POČELO JE U RIJALITIJU 2010. GODINE I OD TADA SE NE RAZDVAJAJU: Ljubavna priča Bojane i Nikole je kao iz filma! Ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/Youtube

VAŽE ZA NAJLEPŠI PAR JAVNE SCENE

POČELO JE U RIJALITIJU 2010. GODINE I OD TADA SE NE RAZDVAJAJU: Ljubavna priča Bojane i Nikole je kao iz filma! Ovo su svi detalji

Stars -

Pevač Nikola Rokvić i manekenka Bojana Barović otpočeli su svoju romansu 2010. godine i to u rijaliti programu, a o njihovoj ljubavi i dalje se priča.

Njih dvoje se od tada nisu razdvajali i danas važe za jedan od najskladnijih parova sa javne cene, a ovako je sve počelo.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: ATA Images

"Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim - sve je ispalo drugačije", rekla je Bojana jednom prilikom.

"Bila je to jedna uzbudljiva avantura. Od tog trenutka moj život je krenuo u sasvim drugom smeru", dodao je Nikola 2017. godine za "Hello".

Nikolu je Bojana odmah privukla jer je drugačija, a ovako je ona opisala taj susret:

Nikola Rokvić
foto: Instagram

"Sećam se da mi je u startu bio simpatičan, dobar, neposredan, nenametljiv i zabavan. Zadržao je do danas isti smisao za humor. Na početak me najviše podseća taj neki osećaj i energija koja je sve vreme strujala između nas."

Popularni par zavetovao se jedno drugom na večnu ljubav u najužem krugu prijatelja i članova porodice 2016. godine u manastiru Mileševa.

"Taj dan, čas i trenutak... Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem", napisao je na društvenim mrežama tada Nikola. Njih dvoje zajedno su dobili dvoje dece - ćerku Leonu i sina Simeona.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Dragan Kadić

Mnoge lepe trenutke pokvarila je smrt Nikolinog poznatog oca, pevača Marinka Rokvića, a Bojana mu je sve vreme bila oslonac.

Jednom prilikom ispričala je i kako je Nikola hteo da se zamonaši.

"Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo", pričala je ona.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track