MIMA ŠARAC OTVORILA DUŠU: Zbog ovog je bežala iz Zadruge, afera sa PEVAČEM napravila joj PROBLEME, jedno joj posebno PRISELO!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MIMA ŠARAC OTVORILA DUŠU: Zbog ovog je bežala iz Zadruge, afera sa PEVAČEM napravila joj PROBLEME, jedno joj posebno PRISELO!

Rijaliti -

Sve je zaintrigirao odnos Milane Mime Šarac i Nikole Grujića Gruje posle jednog poziva.

Njih dvoje su prokomentarisali odnos posle poziva koji je Mima dobila u kom se i Grujina žena oglasila i rekla da ga čeka.

- Kap koja je prelila času, pukla sam, skupilo mi se. U tom trenutku mi je došlo da izađem odavde. Ovde sam se jako osramotila, osatvila sam ga na ružan način. Posle raskida sam se muvala, osramotila sam i sebe i njega i naše porodice. Nisam mogla da izdržim više, pucala sam, samo sam htela da odem odavde. Nisam razmišljala kako će njemu biti ako ostane ovde. Ne osećam se najbolje, jako sam loše. To je to od mene - rekla je Mima.

Milana Šarac
foto: Printscreen

- Grujo, šta imaš da kažeš na sve ovo? - upitoo je Mića.

- Nemam šta da kažem! Neka priča ko šta hoće, baš me briga. Ništa neću da demantujem. Sve što sam imao, ja sam njoj rekao. Ovde bilo kome, nemam šta da kažem. Njoj sam rekao i sa njom rešavam - rekao je Gruja.

- Rekla mi je njegova žena da se Gruja skloni od nje i da ima vremena. Da ga i dalje čeka i da ima vremena. Znači da se njegova žena čuje sa Miminm roditeljima - rekla je Martina.

Nikola Grujić Gruja
foto: Printscreen

- Gledaj, ti si napravio cirkus! Žena ti zove telefonima, ti si u takvom cirkusu da... - izjavio je Mića u neverici.

- Ja sam imao svoju teoriju. Rekao sam da će vreme da pokaže. Ko je inteligentan, shvatiće, ko nije, neće. Gruja jako dobro zna šta radi i ima pravo da se ponaša kako hoće - rekao je Stefan Mihić.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

06:41

SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO RIJALITI! Nešković na kraju ostavio DIRLJIVU PORUKU cimerima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track