MOJA VEČNA RANA, DA LI OVAKO TRAŽIM UTEHU U BOLU? 3 godine od smrti Divne, Jelena se oglasila i spomenula BROJ koji je prati!
Foto: Damir Dervišagić

voditeljka preminula od opake bolesti

MOJA VEČNA RANA, DA LI OVAKO TRAŽIM UTEHU U BOLU? 3 godine od smrti Divne, Jelena se oglasila i spomenula BROJ koji je prati!

Stars -

Novinarka i radijska voditeljka Divna Karleuša preminula je pre tačno tri godine, 3. marta 2019. godine od posledica opake bolesti.

Divna je mesecima hrabro borila sa rakom pluća, ali je nažalost bolest pobedila. Karleušina smrt najviše je pogodila njenu ćerku Jelenu, koja se ne miri sa gubitkom majke. Jelena se danas na svom Instagramu oglasila povodom majčine smrti, gde je objavila iz njihovih zajedničkih fotografija.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

"Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa... (Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, nameštala broj 3 u svakoj životnoj sitaciji, itd... A onda... Moja majka je umrla 3.marta (3.3.), a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum. I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja... Nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje... Biće da je to. Od kad je otišla, ja nemam kome da se požalim kad mi je teško", napisala je Jelena i rastužila svoje pratioce na pomenutoj reži.

"Jedna je majka", "Tuga", "Divna je bila toliko dobro biće", "Žalosno, bol ne prolazi za majkom nikada", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track