KARLEUŠA UPLAKANA NA MAJČINOM GROBU! Pevačica mazila Divninu sliku, a pojavio se i ON na GODIŠNJICU SMRTI novinarke
Foto: Instagram Printscreen

3 godine od smrti

KARLEUŠA UPLAKANA NA MAJČINOM GROBU! Pevačica mazila Divninu sliku, a pojavio se i ON na GODIŠNJICU SMRTI novinarke

Stars -

Divna Karleuša preminula je na današnji dan, 3. marta pre tačno tri godine posle teške bolesti.

Njeni najbliži okupili su se na Bežanijskom groblju kako bi obeležili godišnjicu smrti. Pevačica Jelena Karleuša došla uplakana na majčin grob sa ćerkama, tetkom Danijelom, a pojavio se i Divnin bivši suprug, Jelenin otac, Dragan Karleuša, kao i par bliskih prijatelja.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Cveće je od ranih jutarnjih sati stajalo na Divninom spomeniku, a za svaku godinu bez nje priređen je buket ruža u obliku srca.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

"Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa... (Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, nameštala broj 3 u svakoj životnoj sitaciji, itd... A onda... Moja majka je umrla 3.marta (3.3.), a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum. I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja... Nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje... Biće da je to. Od kad je otišla, ja nemam kome da se požalim kad mi je teško", napisala je Jelena danas uz niz fotografija sa majkom.

Divna Karleuša
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Jelena je Divnu vodila u sve svetske vodeće klinike, te je osim terapija koje je primala u Srbiji ona često putovala i u Tursku, Holandiju i Dansku gde je takođe primala terapije.

Pevačica se borila zajedno sa svojom majkom, sa kojom je imala apsolutnu ljubav, kako je pričala, a njena smrt ju je potpuno slomila.

- Ja sam skoro godina nosila periku, jer mi je od stresa opala kosa. To se ne zna. Ja jesam poklekla. Nema strašnije stvari da neko kao ja, bori i pobedi u svakoj situaciji, ne može da spasi nekoga koga voli najviše na svetu. Ona je meni klizila niz ruku i nisam mogla da je spasim - rekla je Jelena ranije.

Divna Karleuša
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

00:33

Jelena Karleuša o Didi Džej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track