DRAMA NA NASTUPU NIKOLE ROKVIĆA! Pevač hitno morao da prekine sa pevanjem zbog SIGURNOSTI, oglasio se na Instagramu! (FOTO)
Foto: Pritnscreen

haos

DRAMA NA NASTUPU NIKOLE ROKVIĆA! Pevač hitno morao da prekine sa pevanjem zbog SIGURNOSTI, oglasio se na Instagramu! (FOTO)

Stars -

Pevač Nikola Rokvić imao je nastup u Mostaru, ali je morao da prekine s pevanjem, te se tim povodom oglasio na svom Instagramu.

Naime, on je naveo da bog opšte sigurnosti morao da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom storiju.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - glasio je jedan komentar.

Nikola Rokvić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:36

DARIO ROKVIĆ ISKRENO O POKOJNOM OCU: Otkrio kakav mu je nadimak dao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track