MASOVNA TUČA U RESTORANU GDE JE NASTUPAO NIKOLA ROKVIĆ! Ovo su svi detalji drame u Mostaru: LETELE FLAŠE, obezbeđenje REAGOVALO...
Foto: Ana Paunković

karambol

MASOVNA TUČA U RESTORANU GDE JE NASTUPAO NIKOLA ROKVIĆ! Ovo su svi detalji drame u Mostaru: LETELE FLAŠE, obezbeđenje REAGOVALO...

Stars -

Pevač Nikola Rokvić je doživeo pravu dramu na nastupu u Mostaru, zbog čega je zajedno sa svojim bendom morao da napusti scenu i prekine nastup.

Kako "Blic" saznaje razlog prekida nastupa jeste taj što su se gosti restorana u kome je Rokvić pevao, pobili.

- Atmosfera je bila savršena svi su se veselili, a u jednom trenutku su se dve grupe momaka pobili i krenuo je haos. Letele su flaše na sve strane, dve grupe muškaraca krenuli su da se biju. Obezbeđenje je pokušalo da smiri čitavu situaciju, ali nikako nisu uspevali, a Nikola je morao da napusti scenu i prekine koncert - otkriva izvor sa lica mesta.

Nikola Rokvić
foto: Pritnscreen

Nikola se sada, nakon cele drame oglasio na Instagramu.

- Mostar i ja se volimo! Hvala što brinete, ja sam u Mostaru uvek rado prihvaćen i lično nikada nisam osetio preki pogled! Incident nije bio upućen lično meni ali sam zbog opšte sigurnosti morao da prekinem da ne bi eskaliralo u nešto mnogo gore! Hvala svim dragim ljudima koji su došli, jako mi je žao! Nadam se boljem vremenu i razmeni Ljubavi koju smo uvek delili!

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:36

DARIO ROKVIĆ ISKRENO O POKOJNOM OCU: Otkrio kakav mu je nadimak dao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track