CEO DAN SAM PREPLAKALA! Jelena Kostov otvorila dušu o TRUDNOĆI, priznala da mora da OTKAŽE SVE NASTUPE zbog drugog stanja!
Foto: Printscreen/Instagram

uskoro mama drugi put

CEO DAN SAM PREPLAKALA! Jelena Kostov otvorila dušu o TRUDNOĆI, priznala da mora da OTKAŽE SVE NASTUPE zbog drugog stanja!

Stars -

Jelena Kostov otkrila je da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, a pre pet godina dobila je i sina.

Naime, Jelena je na svom Instagram nalogu objavila snimak sina na kom se vide rozi baloni pa je tako svima otkrila da nosi princezu, a sada je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" otkrila sve detalje:

Jelena Kostov
foto: Printscreen/Instagram

- Ova sreća ne može da se opiše! 2022. mi je počela na najlepši mogući način, saznanjem da ću postati majka drugi put i kako mogu da se osećam? Toliko sam to želela, to mi je bila najveća, najveća želja, a tek kad smo saznali da je devojčica, našoj sreći sada stvarno nema kraja - priča Jelena i dodaje da su joj se mnoge kolege javile:

- Kada sam okačila snimak, ceo dan sam preplakala od emocija, poruka koje su mi stizale. Mislim da ne postoji kolega, koleginica sa kojim se znam i sa kojim sam u kontaktu, a da mi nisu čestitali. Velika je sreća kada znate da vas ljudi vole, a i ja sam uvek bila takva - radujem se tuđoj sreći isto koliko i svojoj - priča pevačica i dodaje da će ovaj put poslovne obaveze morati da sačekaju:

Jelena Kostov
foto: Privatna Arhiva

- Ovaj put ću morati malo da se primirim za razliku od prve trudnoće, kada sam skoro do osmog meseca pevala. Sada sam morala da otkažem sve nastupe jer moram malo da se smirim. Kako kažu doktori, ja ću njih poslušati, jer stvarno želim da sve izguram kako treba. Inače, ja se super osećam, odlično sam, uglavnom sam kod kuće - rekla je Jelena, piše Pink.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:40

JELENA KOSTOV POSTALA BIZNISMENKA! Pokrenula novi posao SAD SAMO BROJI PARE (FOTO,VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track