AUTOR CIPELA TUŽIO ANDREANU, A JAVILA SE PEVAČICA KOJA ĆE PREPEVATI HIT! Bursaćeva: Ne ulazim u to da li će to nekom smetati!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Youtube

BEZ DLAKE NA JEZIKU

AUTOR CIPELA TUŽIO ANDREANU, A JAVILA SE PEVAČICA KOJA ĆE PREPEVATI HIT! Bursaćeva: Ne ulazim u to da li će to nekom smetati!

Stars -

Pesma "Cipele" koju je Andreana Čekić otpevala sa Emirom Đulovićem bila je dugo najveći hit, ali ona više ne postoji na Jutjubu. Pesma će ipak biti snimljena, a otpevaće je druga pevačica.

Kako saznajemo, autor pesme Saša Lazić tužio je pevačicu i potražuje 50.000 evra koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu, a pre skidanja bilo ih je čak 90.000.000.

Andreana Čekić, Emir Đulović
foto: Printscreen/Youtube

Kako saznajemo, Lazić je pesmu dao Aleksandri Bursać koja će je presnimiti takođe u duetu sa Emirom Đulovićem, a sada se oglasila i pevačica Aleksandra.

"Na poziv da ja ponovo otpevam čuveni hit "Cipele" rado sam se odazvala. Producent Saša Lazić i kolega Emir Đulović su smatrali da sam adekvatan vokal za tu pesmu. Nisam ulazila u to da li će to nekom smetati ili ne. Jer ja nemam nikakvu lošu nameru", istakla je Aleksandra za Kurir.

Aleksandra Bursać
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:13

Oglasila se pevačica koja nas je predstavljala na Evroviziji u Ukrajini DALA JOJ SAVET ZA POBEDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track