PRE NEGO ŠTO IM JE ZAPLENJENA JAHTA OD 530 MILIONA €! Sandra i Andrej Meljničenko su se našli u JOŠ JEDNOM PROBLEMU, sve otkazali
Foto: Profimedia

problem

PRE NEGO ŠTO IM JE ZAPLENJENA JAHTA OD 530 MILIONA €! Sandra i Andrej Meljničenko su se našli u JOŠ JEDNOM PROBLEMU, sve otkazali

Stars -

Andreju Meljničenku, ruskom bogatašu i suprugu nekadašnje modelsice Sandre Meljničenko, prema pisanju stranih medija, zaplenjena je jahta od oko 530 miliona evra, a to je samo još jedan u nizu problema u kojima se našla ova porodica poslednjih dana.

Naime, pre oduzimanja jahte, Sandra i Andrej Meljničenko navodno su bili primorani da otkažu proslavu njegovog jubilarnog 50. rođendana, 8. marta, a razlog je ratno stanje na istoku Evrope.

Andrej i njegova supruga Sandra Meljničenko žurke, inače, obično priređuju na mega-jahtama kojima krstare. Društvo im prave odabrani gosti, među kojima su svetski poznate ličnosti i manje poznati, ali ultrabogati pripadnici džet-seta.

Podsetimo, italijanske vlasti su navodno zaplenile ogromnu jahtu ruskog oligarha Andreja Meljničenka, naveo je jutros CNN, pozivajući se na saopštenje italijanske finansijske policije.

U saopštenju Finansijske policije navodi se da je brod - nazvan SY A — vredan oko 530 miliona evra i da se nalazi u skladištu u severoistočnoj luci Trst. Kako se navodi, luksuzna jahta koju je dizajnirao Filip Stark i izgradio Nobiskrug u Nemačkoj, medju najvećima je na svetu.Melničenko se obogatio na uglju i đubrivu. Veruje se da je SY A, što znači "jedrilica A", jedna od najvećih superjahti na svetu.

Andrej Meljničenko, zaplena, jahta
foto: Profimedia

kurir.rs/blic

18:08

RUSIJA DA HOĆE ZA 3 DANA BI OSVOJILA KIJEV! Ruska armija ima za cilj nešto sasvim drugo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track