RADA GA JE STALNO ZVALA, A ON LUMPOVAO SA MLADENOVIĆKOM: Pevač progovorio o vezi pevačice i Harisa: Ne znam da li su sada ZAJEDNO!
Foto: Dragan Kadić

prisetio se putovanja

RADA GA JE STALNO ZVALA, A ON LUMPOVAO SA MLADENOVIĆKOM: Pevač progovorio o vezi pevačice i Harisa: Ne znam da li su sada ZAJEDNO!

Stars -

Bivši učesnik u "Zvezdama Granda" Ermin Redžić Bubi otkrio je tajnu o vezi Rade Manojlović i Harisa Berkovića.

Nekadašnji učesnik u "Zvezdama Granda", Ermin Redžić Bubi otkrio je za Grand Online kakva je Manojlovićka u vezi. On je ispričao detalje sa putovanje u Ameriku kada su Aleksandra Mladenović, Haris Berković i on išli na turneju.

- To je bio haos šta smo mi radili tamo! Nastupi su bili ludilo, Aleksandra je naravno dala posebnu čar toj turneji, jer je jedna super devojka, otvorena, razumna, koja se uklapa u sve. Znali smo satima da pevamo a posle bi se satima slikali sa fanovima - rekao je Bubi i dodao:

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Marina Lopičić

- Morali smo da ispoštujemo ljude, ipak su neki dolazili iz drugih gradova i putovali po par sati da bi nas slušali - kazao je pevač i otkrio koliko je Rada često zvala Harisa tada:

- Poziva je bilo i te kako (smeh). Bilo je uvek poziva, to je normalno bili su u vezi, valjda su i sad, ne znam - objasnio je pevač.

Kurir.rs/Grand Online

Bonus video:

04:06

Rada Manojlović na dočeku Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track