RELJA OSTAO ZBUNJEN KAD SU MU SPOMENULI TAŠTU! Popovića pitali zbog čega Vesni Zmijanac nije bio na koncertu, a on ovako odgovorio
Foto: Tamara Trajković, Damir Dervišagić

BAŠ SU GA ZATEKLI

RELJA OSTAO ZBUNJEN KAD SU MU SPOMENULI TAŠTU! Popovića pitali zbog čega Vesni Zmijanac nije bio na koncertu, a on ovako odgovorio

Stars -

Muzičar Relja Popović i njegova nevenčana supruga Nikolija Jovanović sa kojom ima dvoje dece progovorio je o Vesni Zmijanac i povratku poslu posle duge pauze.

- Nastupao sam u Nemačkoj, bilo je odlično. Spavao sam samo dva sata, al' sam navikao na takve stvari pre korone. Sad ima više svrhe da radim ovo zbog dece. Nastupam samo vikendom, ne mogu da se žalim - rekao je Relja Popović, pa se dotakao nedavnog koncerta tašte Vesne Zmijanac u Beogradu na kom nije bio, kao ni njena ćerka Nikolija Jovanović.

poznati, aerodrom, Relja Popović
foto: ATA images

- Ne razumem, šta me pitaš? Nisam pričao sa Vesnom o tom koncertu. Nemam predstavu šta je tu bilo, verovatno sam imao posla, pa nisam mogao da dođem... Od svega se pravi senzacija, nemam pojma, stvarno - istakao je zbunjeno.

Vesna je, podsetimo, rekla druge razloge zbog kojih je Nikolija i Relja nisu podržali na koncertu svojim dolaskom.

- Relja neće doći, on uopšte ne sluša ovu muziku. Ni Nikolija neće biti ovde, jer više voli moje nastupe u kafani - kazala je Vesna tada pred izlazak na scenu.

Vesna Zmijanac
foto: Kurir Televizija

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track