17:32

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

pevačica snimila provokativan spot

OD SMERNE I FINE DO VAMP DEVOJKE SA TETOVAŽAMA PO CELOM TELU Marina Visković promenila fazon i stajling IZGLEDA NIKAD LEPŠE

Stars -

Nakon što je sve razmrdala hitom "Ljubi me tu", a zatim povela na emotivnu i setnu vožnju kroz crne bulevare, sada se vraća na velika vrata novim hit singlom "Piće i tablete". Provokativan tekst pesme nas je zaintrigirao i o tome ćemo više sa pop pevačicom, koje se publika uvek uželi posle njenih dužih pauza.

Marina Visković
foto: Kurir televizija

Upravo Marina Visković bila je gošća današnjeg Pulsa Srbije. A evidentno je da je u novom spotu u potpunosti promenila fazon i, kako je i sama rekla, publici je predstavila svoju novu pesmu i spot, koji su agresivniji.

A u spotu je promenila i imidž i celokupan stajling, te se tako u spotu pojavila sa tetovažama po celom telu.

- Uvek istaknem da su tu pesmu krstili moji pratioci na Instagramu. Pesma je drugačija, agresivnia, i ja sam potpuno drugačija. Publika me nije videla ovako. Ovo je samo početak svega što spremam - rekla je pevačica Marina Visković u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Marina Visković
foto: Kurir televizija

Voditelje Milicu Marković i Miloša Anđelkovića zanimalo je kako se Marina oceća i šta joj se dešavalo u prethodnom periodu.

- Izdešavale su mi se razne stvari u prethodne dve godine. Bila sam potuuno potonula, a sada se osećam nikad bolje. Nisam sklona da padam u depresije, neko sam ko uvek bori i iz svega izvuče nešto pozitivno - rekla je Marina Visković.

1 / 10 Foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Marina Visković u najvrelijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track