NE PRAKTIKUJEM SAVETE ANE BUČEVIĆ, JA SAM VERNIK: Maja Nikolić komentarisala na SNAJKU, pa spomenula Pesmu za Evroviziju i LUKASA!
Foto: Nikola Anđić, Nenad Kostić, Instagram

OTVORENA

NE PRAKTIKUJEM SAVETE ANE BUČEVIĆ, JA SAM VERNIK: Maja Nikolić komentarisala na SNAJKU, pa spomenula Pesmu za Evroviziju i LUKASA!

Stars -

Maja Nikolić jedna je od retkih na javnoj sceni koja se ne libi da kaže šta misli, ne obazirući se da će se zbog toga što nema dlake na jeziku nekome zameriti. I ovoga puta, pevačica je bila iskrena i pričala je o aktuelnim dešavanjima na estradi, a oplela je i po RTS-u i festivalu "Pesma za Evroviziju".

Kao neko ko podržava Acu Lukasa i upućena je u njegov rad i karijeru, Maja je zauzela njegovu stranu.

Maja Nikolić
foto: Pritnscreen

- Uvek sam bila na Lukasovoj strani. Ja sam s njim počinjala karijeru, prvi nastup u Švajcarskoj sam imala s njim i mnogo ga volim. Jedva čekam epilog suđenja, sigurna sam da ima sve dokaze o kojima priča. Ne bi pokrenuo suđenje da nema dokaze.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Damir Dervišagić

Kakvo je tvoje mišljenje o Konstrakti i njenoj pesmi "In corpore sano"?

- Ne razumem tu vrstu umetnosti i ne sviđa mi se pesma. Ja sam mnogo nagrađivani umetnik i najmlađi istaknuti umetnik u Srbiji. To je recitacija, nije ni repovanje. Ako narod ili neko ko voli Konstraktu, misli da smo dali nešto novo, ni ovog puta Srbija neće poslati ništa novo.

Zbog čega misliš da neće ostvariti uspeh?

- Takva vrsta muzike postoji na Zapadu već dugo. Mi smo opet 50 godina iza njih. Bilo je mnogo lepih pesama koje su mogle da nas predstavljaju.

Aca Lukas
foto: Printscreen/Magazin In

Šta misliš o tome što je samo jedan član stručnog žirija dao glas Lukasu?

- Svake godine bira RTS žiri. To nije fer. Treba malo da pozovu i neke druge ljude iz javnog sveta, a koji nisu direktni saradnici RTS. Dragan Ilić je legenda, ali je on u toj istoj muzičkoj redakciji radio sa tom istom ekipom ljudi 40 godina, dok nije otišao u penziju. Kao i devojka iz žirija (Una Senić), koja je stručni saradnik RTS, drugarica Konstraktina.

Ana Bučević
foto: Instagram, Printscreen/Youtube

Tvoj brat Marko se nedavno oženio najpoznatijom motivacionom govornicom u regionu, Anom Bučević. Da li si zadovoljna snajom?

- Zadovoljna sam, ali sam obećala da neću davati izjave na tu temu.

Da li ćeš ići na "koučing" kod nje?

- Neću, ja ne praktikujem takav vid rada na sebi. Postim svaki post već 22 godine i praktikujem duhovni rad na sebi i sve što preporučujem svima jeste da pročitamo knjige naših velikih svetitelja, Nikolaja Velimirovića, žitija Svetog Save. Bilo koja žitija naših pravoslavnih filozofa i svetitelja, pa ćete videti i naći odgovore na iskušenja današnjeg sveta. Nemam ništa protiv motivacionih govornika, ali takav vid rada na sebi ne upražnjavam.

Ne odustaje Čekam da me pozovu u Vip rijaliti

Da li bi ponovo ušla u rijaliti?

- Čekam neki VIP rijaliti, da budu poznate ličnosti. Kao na "Farmi 1" i svim ostalim rijalitima gde je bilo 10-12 poznatih ličnosti.

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

03:30

SVAKA ŽENA BI JOJ POZAVIDELA NA IZGLEDU Maja se pojavila u nikad izazovnijem izdanju, GRUDI U PRVI PLAN, ČIPKAST BRUS VIRI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track