NIKAD VIĐENA FOTKA DARE BUBAMARE! Kao devojčica bila je totalno drugačija, nećete je PREPOZNATI! Tad joj ništa nije bilo na TACNI
Foto: Zorana Jevtić

USPOMENA IZ DETINJSTVA

NIKAD VIĐENA FOTKA DARE BUBAMARE! Kao devojčica bila je totalno drugačija, nećete je PREPOZNATI! Tad joj ništa nije bilo na TACNI

Stars -

Pevačica Dara Bubamara danas je velika zvezda, a sada se prisetila detinjstva i to na društvenim mrežama.

Dara je objavila fotografiju kada je bila devojčica koju niko nikada nije video. Svi su primetili da Dara nimalo ne liči na sebe, s obzirom na to da je imala crnu kosu, a sada je prepoznaju po platinasto plavoj.

Fotografija na Instagramu raznežila je sve koji prate pevačicu.

"Mala Darica", napisala je Bubamara na svom Instagramu uz uspomenu iz mlađih dana.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Dara je karijeru započela sa samo 12 godina, kasnije je bila u bendu da bi se proslavila kao solo pevačica i još tada je bila primećena po svojoj energiji.

U jednom intervjuu govoreći o počecima karijere pevačica je rekla da u mladosti nije mogla ni da pretpostavi da će steći popularnost i da će imati mnogo novca.

Dara Bubamara
foto: Printskrin/Instagram

- Upela sam, jer sam morala da se borim. Ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam se da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi govorio da ne može, jer nema platu. Današnja deca su potpuno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora sam nekad išla i kući da jedem, jer nisu imali da mi daju za džeparac. Zahvalna sam roditeljima na svemu što su učinili za mene, zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga - ispričala je Dara svojevremeno.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:56

Dara Bubamara ponovo progovorila o ukradenoj pesmi i Evroviziji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track