MUŽ DANE KARIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Nikola uzeo njeno prezime, žive u Dubaiju, prošao agoniju zbog SEPSE, sad je skroz DRUGAČIJI
Foto: Printscreen/Instagram

NEKAD I SAD

MUŽ DANE KARIĆ PROMENIO LIČNI OPIS: Nikola uzeo njeno prezime, žive u Dubaiju, prošao agoniju zbog SEPSE, sad je skroz DRUGAČIJI

Stars -

Dana Karić i Nikola Stojilković Karić uživaju u braku, a tome svedoče i fotografije sa društvenih mreža.

Nakon nekoliko meseci braka dobili su sina kom su dali ime Bogoljub, a godinu dana kasnije Danica Dana Karić je na svet donela sina Petra.

Međutim, nemamo često prilike da vidimo kako da Danica svog supruga Nikolu objavljuje na društvenim mrežama. Dugi niz godina žive na relaciji Dubai - Beograd, što im i te kako odgovara.

Nikola Stojilković
foto: Printscreen/Instagram

Dok je zima u Beogradu, oni su u Arapskim Emiratima, a kada na ovoj strani sveta dođe leto, vreme provode u našoj prestonici i u Crnoj Gori gde porodica Karić poseduje velelepnu vilu.

Tokom boravka u Dubaiu, Nikola se pohvalio svojim umećem u pecanju, te je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija na kojima sa članovima porodice Karić peca. Ono što su svi primetili je da Nikola izgleda potupno drugačije i da je pustio kosu i izgubio nekoliko kilograma.

Nikola Stojilković
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, da se suprug Dane Karić borio sa sepsom, bila je porodična tajna, a Dana je jednom prilikom iznela detalje borbe koju je zajedno sa Nikolom vodila kako bi porodica ostala na okupu, a on u životu.

"Budući da je on pre par godina imao sepsu, zamalo smo ga izgubili. Bogu hvala, preživeo je, i predložila sam mu da počne da slavi slavu na dan kada je uspeo da se izvuče iz tog pakla. Pogledali smo u kalendar i videli da je to Sveti Prohor Pčinjski. Naježili smo se oboje, jer ko je iz Vranja zna šta taj svetac i manastir predstavljaju", ispričala je nedavno.

Dana Karić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:48

Lukas oženio sina! Ovako je protekla svadba za koju su svi imali reči hvale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track